Beşiktaş Fenerbahçe maç sonucu: 0-1 | İşte maçın özet görüntüleri

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 07:38

Olaylı derbinin kazananı Fenerbahçe oldu. Dün gece Beşiktaş Fenerbahçe maçında tansiyonu yüksek anlar yaşandı. Karşılaşmanın ilk dakikaları tempolu başlarken, Tosic'in 41. dakika da oyundan atılması ile birlikte karşılaşmanın seyri değişti. İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçının özeti ve mücadelenin öne çıkan gelişmeleri.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş ile Fenerbahçe karşılaştı. Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti. Vodafone Arena'da oynanan mücadelede Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü 72. dakikada Robin van Persie kaydetti. Bu sonucun ardından Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselirken Beşiktaş, Vodafone Arena'da ilk mağlubiyetini aldı ve kupaya veda etti. İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçının özet görüntüsü

 

Stat: Vodafone Arena 
Hakemler: Ali Palabıyık, Mehmet Cem Satman, Serkan Olguncan 
Beşiktaş: Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup (Dk. 86 Tolgay Arslan), Quaresma, Talisca (Dk. 51 Mitrovic), Babel, Cenk Tosun 
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Alper Potuk (Dk. 74 Ozan Tufan), Lens, Sow, Van Persie (Dk. 88 Chahechouhe) 
Gol: Dk. 72 Van Persie (Fenerbahçe) 
Kırmızı kart: Dk. 41 Tosic (Beşiktaş) 
Sarı kartlar: Dk. 43 Van Persie, Dk. 45+1 Şener Özbayraklı, Dk. 90+1 Ozan Tufan, Dk. 90+3 Lens (Fenerbahçe), Dk. 67 Marcelo, Dk. 90+2 Adriano, Dk 90+3 Aras Özbiliz (yedek kulübesinde) (Beşiktaş) 

Haberin Devamı

Beşiktaş Fenerbahçe maç sonucu: 0-1 | İşte maçın özet görüntüleri

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI
35. dakikada Beşiktaş maçtaki en net gol pozisyonunu yakaladı. Quaresma'nın sağdan içeri ortaladığı topla altı pasta buluşan Talisca'nın kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.
41. dakikada Van Persie ile Tosic arasında yaşanan gerginliğin ardından saha karıştı. Topsuz alanda Van Persie'nin Tosic'e yaptığı hareketin ardından Sırp oyuncu, Hollandalı futbolcunun yanına giderek kafasıyla ittirdi. Yaşananlar sonrasında hakem Ali Palabıyık, Tosic'i kırmızı kartla cezalandırdı ve Beşiktaş 10 kişi kaldı. Palabıyık, Van Persie'ye ise sarı kart gösterdi. Beşiktaşlı futbolcular ilk pozisyonda Van Persie'nin Tosic'e vurduğu gerekçesiyle hakeme yoğun itirazda bulundu. 
72. dakikada Fenerbahçe 1-0 öne geçti. Sağdan Lens'in arka direğe ortaladığı topu Van Persie filelere gönderdi: 0-1 
84. dakikada Lens, Adriano'dan sıyrılarak ceza sahası dışından sert vurdu, top Fabricio'dan sekti. 
86. dakikada hızlı hücuma çıkan Fenerbahçe ikinci gole çok yaklaştı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Ozan Tufan'ın vuruşunda top yandan dışarı gitti. 

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TRİBÜNLER DOLDU
Beşiktaş- Fenerbahçe maçı öncesi tribünler kapalı gişe doldurdu. Siyah beyazlı takımın 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi "Taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Ziraat Türkiye Kupasında takımlarını destekleyen taraftarlarımız bilet satışının satışa çıkmasından itibaren büyük ilgi gösterdiler. Taraftarlarımız her zaman kulüplerinin yanında olmuştur. Fenerbahçe derbysinde muhteşem bir kalabalık oldu. Çok mutluyuz" dedi.

Beşiktaş Fenerbahçe maç sonucu: 0-1 | İşte maçın özet görüntüleri

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ TAM KADRO

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Fenerbahçe maçı öncesi 2. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu ile birlikte tam kadro şeref tribünü locasında hazır bulundular. 2. Başkan Ahmet Nur Çebi sarı lacivertli kulübün başkanı ve yöneticilerini karşılaşmaya beklediklerini fakat gelmemelerine üzüldüklerini belirtti. Çebi "Beşiktaş Vodafone Arena Stadına gelen tüm takımın yöneticileri misafirimizdir. Hiç bir zaman sıkıntı olmaz. Keşke gelselerdi. Biz futbolu dostluk ve faır playy olduğu için seviyoruz" dedi.

Haberin Devamı

F.BAHÇE TARAFTARINA ÖZEL GÜVENLİK
İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Spor Şube ekipleri Fenerbahçe taraftarlarını her hangi bir olaya karşı korurken Beşiktaş taraftarları ile bir araya gelmemeleri konusunda titiz davrandılar.

BAKMADAN GEÇME!