Berlin'e 4 bilet

Güncelleme Tarihi:

Berline 4 bilet
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 1998 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray'dan Hakan Şükür ve Tugay, Trabzonspor'dan da Hami ile Abdullah'a kancayı takan Alman ekibi, sarı kırmızılı ekibin şampiyon olması halinde sezon sonunda Hakan ve Tugay'la transfer pazarlığına oturacak.

Maçı izlediler

Almanya Birinci Ligi'nde mücadele eden Hertha Berlin, Türk yıldızları topluyor. Önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurmak için transfer arayışlarına başlayan Alman ekibinin Menajeri Dieter Hoeness ve G.Saray'ın eski futbolcusu Falco Götz önceki akşam oynanan G.Saray-Trabzonspor maçını izleyerek görüşmeler yaptı.

İsimler dörde çıktı

Galatasaraylı Hakan Şükür ve Tugay'ın yanı sıra Trabzonsporlu Hami ve Abdullah'a da kancayı takan Hertha Berlin Kulübü, Menajer Dieter Hoeness ve Falco Götz aracılığıyla bu futbolcuları takibe aldı. Hoeness ve Götz, önceki akşam, yıldız futbolcularla ilgili sık sık not tutarak bilgi topladı.

Hayran kaldılar

Alman kulübünün yetkilileri, karşılaşmada başarılı bir oyun sergileyen Tugay ile güzel futbolunu bir de golle süsleyen Hakan Şükür'e hayran kaldı. Bu iki futbolcuyu almakta kararlı görünen Almanlar, ayrıca Trabzonsporlu Hami ile Abdullah'ı da beğendiklerini açıkladılar ve transfer listesine aldılar.

Şampiyonluk şartı

Menajer Erdinç Şehit, G.Saray'ın sezon sonunda şampiyon olması halinde Hakan Şükür ve Tugay için Hertha Berlin'le masaya oturacaklarını açıkladı. Şehit, ‘‘Hertha Berlin Kulübü ile prensipte anlaşmaya vardık. Hakan ve Tugay şampiyon oldukları taktirde Almanya'ya gitmeye sıcak bakıyor’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!