Bereket Enerji Grubu'nun gurur ödülleri

Güncelleme Tarihi:

Bereket Enerji Grubunun gurur ödülleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2018 17:57

Bereket Enerji Grubu'nun gurur ödülleri

Haberin Devamı

DENİZLİ'de merkezi bulunan Bereket Enerji Grubu, Ekonomist Dergisi'nin 'Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi' araştırmasının ödül töreninde, bir kategoride Türkiye birincisi, iki kategoride ise Türkiye ikinciliği ödülü aldı. Cirosunu en çok artıran Türkiye'nin ikinci büyük şirketi ödülünü Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Yağlı, Doğan Burda CEO'su Cem Başar'dan aldı.

Bilim ve Sanayi Bakanı Faruk Özlü, TÜSİAD Başkanı Erol Bilecek ile 500 büyük şirketin üst düzey yöneticilerinin katıldığı ve 9 kategoride ödüllerin verildiği İstanbul'daki törende, merkezi Denizli'de bulunan Bereket Enerji Grubu en çok ödül alan enerji grubu oldu. Bu yıl 14'ncüsü yapılan törende, Bereket Enerji Üretim A.Ş., vergi öncesi karını artıran şirket sıralamasında Türkiye birinciliğini kazandı.

Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı'ya ödülünü, TEB Yönetim Kurulu üyeleri Özden Odabaşı ile İsmail Yanık verdi. Cirosunu en çok artıran Türkiye'nin ikinci büyük şirketi ödülünü Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Yağlı, Doğan Burda CEO'su Cem Başar'dan aldı. İstihdamını en çok artıran Türkiye'nin ikinci büyük şirketi ödülünü ise Bereket Enerji Grubu Yürütme Kurulu üyesi Baran Saldanlı, TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici'den aldı.

Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, bir kategoride Türkiye birincisi, iki kategoride de Türkiye ikinciliği ödülü almaktan dolayı mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, "Güçlü bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Biz bu başarıyı genel ve yerel yönetimlerin katkısı, halkımızın desteği ve çalışanlarımızın özverisi ile yakaladık. Enerji sektöründe Türkiye adeta yeni bir tarih yazmıştır. Bereket Enerji Grubu olarak bundan sonra da ülkemiz için değer yaratmaya, ülke ekonomisine katkı yapmaya ve işsizlik için istihdam sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!