Beni aç bıraktılar

Güncelleme Tarihi:

Beni aç bıraktılar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 1997 00:00

Haberin Devamı

‘‘Telefonlarım kesildi. Evde yemek bulamadığım zamanlar oldu. 3 aylık toplam 187 bin mark alacağım var’’ diyen Kamerunlu futbolcu Trabzonspor'u da tehdit etti.

Trabzonspor'la bağlara kopma noktasında olan Kamerunlu futbolcu Misse Misse giderayak içini döktü. Trabzonspor'da çok zor günler yaşadığını söyleyen Misse Misse, ''Telefonlarım kesildi. Evde yemek bulamadığım zamanlar oldu. Kulüpten 3 aylık toplam 187 bin mark alacağım var. Ne yazık ki ödenmedi'' diye konuştu.

‘Belçika'da bir kulüple anlaşırsam gideceğim’’ diyen Misse Misse şöyle devam etti: ‘‘Anlaşamazsam, şu anda 3 aylık maaşımı alamadığım için, UEFA Talimatları gereği 1 yıllık maaşımı peşin alacağım. Aksi takdirde Trabzonspor, gelecek sezon Avrupa Kupası maçlarına bile katılamaz.’’ Bu arada Trabzonspor yönetimi, bu futbolcunun idmanlara katılmadığını notere tespit ettirdi. Yönetim böylece Misse Misse'nin sözleşmesini tek taraflı feshetmeyi planlıyor.

Bu arada diğer yabancı Vugrinec'in de gönderilmesi kesinleşti. Genel Menacer Özkan Sümer, '' Böyle bir futbolcuya verilen 5 milyon 300 bin marka yazık.'' dedi. Öte yandan bordo mavili kulübün transfer teklifinde bulunduğu Avusturya'nın Sturm Graz takımında oynayan Spiteri'nin gelmeyeceği açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!