Ben robot değilim

Güncelleme Tarihi:

Ben robot değilim
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 1999 00:00

Haberin Devamı

Üç haftadır golsüz kalan Baliç içini Hürriyet'e döktü

‘‘Her maçta gol atacağım diye bir kaide yok’’ diyen Boşnak futbolcu, ‘‘Dünyanın en iyileri bile zaman zaman suskun kalıyor. Biz mevsimler gibiyiz, bir güneş açarız, bir sağanak yağmur bırakırız’’ dedi.

Baliç'e birşey olmaz

Ne oldu Baliç'e demeleri yanlış. Zaman geliyor, 20 veya 30 orta yapıyorum. Yani gol attırmayı da düşünüyorum

RONALDO’DA KÖTÜ MÜ?

Dünyanın en iyi golcüleri de böyledir. Haftalar geçer gol gelmez. Örneğin Ronaldo. Ama kimse ona kötü demez

PEKİ YA HAKAN?

Hakan da çok çalışıyor. Zaman zaman o da kötü. Ama tribünden ona ses gelmiyor

Taraftarın sevgilisi

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri taraftarın sevgilisi oldu. Attığı ve attırdığı gollerle tribünleri ayağa kaldırdı. Korner ve frikik atışlarındaki etkinliği Fenerbahçe'nin zaferlere koşmasına yol açtı. Sözünü ettiğimiz Elvir Baliç'ten başkası değil. Ancak, son üç maçtır Baliç'ten pek ses seda çıkmıyor.

Baliç'e ne oldu

Üç maçtır gol atamayan eski etkinliğini yitiren Baliç'in kendisinden çok şeylerin beklendiği son Karabük maçında da sessizliğini sürdürmesi üzerine tribünlerden ‘‘Baliç'e ne oldu’’sesleri yükselmeye başladı. Bu sesleri duyar duymaz hemen Baliç'e gittik ve aynı soruyu biz de kendisine yönelttik.

Böyle bir kaide yok

İşte Baliç'in söyledikleri ‘‘Bu güne kadar attığım goller belli. Ben robot değilim. Her maçta gol atacağım diye bir kaide de yok. Bir iki maç gol atmayınca, hemen ne oldu Baliç'e demeleri yanlış. Oyun içinde zaman geliyor, 20 veya 30 orta yapıyorum. Yani gol atmak dışında gol attırmayı da düşünüyorum.’’

Her zaman diriyim

Kendisini saha içinde her zaman diri bulduğunu söyleyen Baliç, daha sonra şöyle devam etti ‘‘Bakın Dünyanın en iyi ve en golcü futbolcuları da böyledir. Haftalar geçer gol sesi duyamasınız. Örneğin; Ronaldo çalışır rakibi bozar ama gol atamaz. Ama o ülkede hiç kimse Ronaldo kötü oynuyor demez.’’

Mevsimler gibiyiz

Gol krallığında çekiştiği rakibi Hakan'ı da örnek olarak gösteren Baliç, ‘‘Hakan'ın da gol atamadığı zamanlar oluyor. Çok çalışıyor ancak zaman zaman da kötü oynuyor. Ama tribünden kendisine fazla ses gelmiyor. Sakin olmak gerek. Çünkü bizler mevsimler gibiyiz. Bir güneş açarız, bir sağnak halinde yağmur bırakırız’’dedi.

Ne olur dikkat

Bu arada rakiplerinden de bir ricası var Baliç'in ‘‘Ne olur bu kadar sert girmesinler’’ diyor ve hemen ekliyor, ‘‘Ben stilim gereği oldukça süratli ve hareketliyim. Rakiplerim zaman zaman beni durdurmak için sertliğin dozunu kaçırıyorlar. Ne olur dikkatli olsunlar. Hepimiz bu işten ekmek yiyoruz’’

Gözlemci hakemi haklı buldu

Hayır... Golde Baliç faul yaptı

Karabük- F.Bahçe maçının gözlemcisi Cengizhan Bilgi, Baliç'in attığı golün geçersiz olduğunu belirtti.

Karabükspor maçında Fenerbahçe'yi liderlik koltuğundan eden olayda, maçın gözlemcisi de Baliç'in attığı golün geçersiz olduğunu belirtti. Müsabakanın hakemi Mustafa Çulcu'nun mükemmele yakın bir yönetim gösterdiğini, hemen hemen hiç hata yapmadığını vurgulayan Ankaralı gözlemci Cengizhan Bilgi, federasyona gönderdiği raporda hakeme tam not verdi.

Kale sahası içinde kaleciye yapılacak her türlü temasın yasak olduğunu dikkat çeken Bilgi, ‘‘Çulcu, golü iptal etmekle doğru karar verdi’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!