Ben Buradan Atlarım

“Celal ile Ceren” filmiyle oyunculuğa adım atan işadamı Timur Kunt, şimdi de “Ben Buradan Atlarım” ile seyirci karşısında.

Haberin Devamı

Turizmci Mehmet Kunt’un oğlu işadamı Timur Kunt’un Şahan Gökbakar’ın yeni filmi “Celal ile Ceren”de rol aldığını daha önce yazmıştım.
Gökbakar’la yakın arkadaş olan ve filmde arkadaşına ‘kız tavlama’ konusunda akıl veren işadamı, şimdi de “Ben Buradan Atlarım” adlı yarışma programıyla seyirci karşısına çıktı.
“Celal ile Ceren”deki rolüyle yapımcı ve yönetmenlerin dikkatini çeken Timur Kunt’u “Ben Buradan Atlarım”a katılması için programın yapımcısı Fatih Cesur ikna etmiş.
Arkadaş hatırına oyunculuğa başlayan Timur Kunt, şov dünyasında daha uzun süre kalacakmış gibi görünüyor.

Aşk bebeği

Sürpriz şekilde bebek beklediklerini öğrenen Şebnem Işık ile Erkin Ersoy, “önce bebek sonra nikâh” modasına uyarak 9 Aralık 2011’de evlenmişti. Joy Işık adını verdikleri kızlarını 15 Şubat 2012’de kucaklarına alan çift, geçtiğimiz hafta sonu Bebek’te görüntülendi. Şebnem Işık ve Erkin Ersoy, 14 aylık kızlarıyla Bebek Parkı’nda keyifli bir gün geçirdi.

Haberin Devamı

Siyah elbiseler yenilendi

Ünlü stilistler Başak Dizer Fransez ve Deniz Marşan, showroom’ları Room’u kısa bir süreliğine Kanyon’a taşıdı. Berrak Tüzünataç, Ceylan Çapa, Tanem Sivar ve Merve Kotil Kohen gibi iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri de siyah elbiseleri ile Room’a gelerek kendilerini iki stiliste emanet etti. Siyah elbiseleri küçük dokunuşlarla farklılaştıran Fransez ve Marşan, konuklarına ayrıca “Perwoll Gözalıcı Siyah” hediye etti.

Tatlı yiyip tatlı konuştular

Geleneksel Fransız lezzeti ekler, yeniden popüler oldu. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Songül Sel ve Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel Genel Müdür Yardımcısı olan kızı Ceylan Sel Sohtorik de eklerin başrolde olduğu bir davet verdi. Davette Fransız şef Thierry Menager’in özel tarifiyle hazırlanan ekler çeşitlerinin tadına bakan konuklar arasında Ayşegül Dinçkök, Şebnem Çapa ve Bilgün Dereli de vardı.

Barbie ile bale yaptılar

Mattel Oyuncakçılık, Barbie’nin yeni filmi “Sihirli Balerin”in galasını önceki gün Levent’teki Party Kids’te yaptı. “Barbie Rüya Evi”ne dönüştürülen mekândaki galaya ünlü isimler de çocuklarını getirdi. Önce bale hocasından eğitim alan ve kıyafet tasarlayan çocuklar, daha sonra filmi izledi.

Haberin Devamı

Eğlence var ilişki yok

Özge Ulusoy’la 1,5 yıllık ilişkisini noktalayan Hacı Sabancı’yı geçtiğimiz hafta La Boom’da Andra Cristina Popa isimli yabancı mankenle görmüş ve ‘’Hacı’ya ithal güzel’’ diye haber yapmıştım. Haberin devamında da Özge Ulusoy’un Lidyana.com’un sahibi Hakan Baş’la flört etmeye başladığını yazmıştım. Ulusoy ve Baş ilk kez önceki gün Bebek’te görüntülendi. Bu arada Hacı Sabancı’nın da İdil Fırat’la flört etmeye başladığı öne sürüldü. Sabancı ise ‘’Sadece beraber eğlendik, ilişki yok’’ diyerek dedikoduları yalanladı.

Zamanı durdurdu

“Zamana meydan okuyanlardan hayatın değerini bilenlere” sloganıyla ayda bir kere pazar geceleri Frankie İstanbul’da düzenlenen Timeless Moments etkinliğinin son konuğu Selçuk Ural’dı. Geceye iş, sanat ve medya dünyasının ünlü isimleri katıldı. Selçuk Ural, bir ara konuklar arasındaki CHP eski milletvekili Çetin Soysal’ın doğum gününü kutladı ve onun için şarkı söyledi.

Haberin Devamı

Beyoğlu’nda Türkçe rock

Kısa sürede eğlence hayatının popüler adresleri arasına giren Tektekçi, Türkçe rock geceleri başlatıyor. Mekânda yarından itibaren 15 günde bir çarşamba akşamları Türk rock müziğin ünlü isimlerinin şarkıları çalınacak.

Gurme günleri

Mert ve Berk Çiller ile Uğur Karabayır’ın ortağı olduğu Mar Group, bünyesinde bulunan restoranlarda “Gurme Günleri” etkinliği düzenliyor. Önceki gün Nişan-
taşı Hardal’da başlayan etkinlik, bugün Ataköy Marina’daki Hardal’da devam edecek.

Yazarın Tüm Yazıları