Belediyenin ayıbı

Güncelleme Tarihi:

Belediyenin ayıbı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyespor, Avrupa Federasyon Kupası’ndan çekildi

Bayanlar Hentbol 1.Ligi'ni üçüncü bitiren mavi-beyazlı ekip, yönetimin şok kararıyla sarsıldı. Yöneticiler, katılım payı 2 milyarın üzerinde olursa Süper Lig yerine 1.Lig'i tercih edecek.

GİZLİ TUTUYORLAR Bayanlar Hentbol 1.Ligi'nde TMO ve Anadolu Üniversitesi'nin ardından sezonu üçüncü sırada tamamlayarak İzmir'in göğsünü kabartan Büyükşehir Belediyespor, şok bir kararla Avrupa Federasyon Kupası'ndan çekildi. Yöneticiler, kupadan çekildiklerini Federasyon'a bildirmelerine rağmen olayı gizli tutmaya özen gösterirken, mavi-beyazlıların, yeni kurulan Süper Lig'den de affını istemesi gündemde.

BAŞARISIZ BULDU Hentbol camiası, ‘‘Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina, üçüncülüğü başarısızlık olarak görüyor. Çünkü, bir önceki sezon yabancısız oynayan takım, dördüncü olmuştu. Bu sezon 70-100 milyar arasında masraf yapıldı, ama şampiyonluk kaçtı’’ dedikodusuyla çalkalanırken, Kulüp Başkanı Safter Karabağlı, Federasyon Kupası'ndan çekilmeleri hakkında yorum yapmadı.

YABANCILAR GİDİCİ ‘‘Bu konuda açıklama yapamam’’ diyen Karabağlı, ‘‘Süper Lig'e katılım payı 2 milyarın üzerinde olursa, 1.Lig'de mücadele edeceğiz’’ demekle yetindi. Büyükşehir Belediyespor'un harcamaları kısmaya çalıştığı bildirilirken; kaleci Lena, Karşıyaka'yla, Simona ve Diana ise İstanbul kulüpleriyle flört ediyor. Yeni sezonun kadrosu yerli oyunculardan oluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!