Belediyeler Birliği Toplandı

Güncelleme Tarihi:

Belediyeler Birliği Toplandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2015 14:36

BURSA BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANDI.

Bursa Belediyeler Birliği toplandı.
Birliğin 2015 yılı 2. olağan meclis toplantısı, Bursa Belediyeler Birliği Başkanı ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Gürsu Belediye Başkanı ve Bursa Belediyeler Birliği Encümen Üyesi Cüneyt Yıldız’dan boşalan encümen üyeliğine İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş oy birliği ile seçildi.
2016 yılı mali bütçesi ile yurt içi ve yurt dışı teknik inceleme gezileri ve düzenlenecek olan hizmet içi eğitim programlarının görüşüldüğü toplantıda konuşan Dündar, birlik üyesi belediyeler olarak Bursa genelinde çok güzel ve başarılı hizmetlere imza attıklarını söyledi. Belediyeler Birliği bünyesinde, gerek iktidar, gerekse muhalefet partisine ait belediyelerin görüşlerini özgürce ortaya koyarak, varılan uzlaşı ile birlikte karar alıp vatandaşa hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Dündar, “Doğrusunu, yanlışını tartışıp birlikte kararlar alarak, vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunuyoruz. Sonuçta yapılan hizmet, ilçemize, şehrimize yapılmış oluyor. Dolayısıyla, her ne kadar ilçelerimiz için çalışıyor görünsek te, hepimiz Bursa için çalışıyoruz. Bu hizmetlerimiz bundan sonra da sürecek” dedi.
Belediyeler Birliği olarak personele yönelik ciddi meslek içi eğitim programları gerçekleştirdiklerini söyleyen Mustafa Dündar, “Birlik olarak düzenlediğimiz bu etkinlikler, eğitim programları, katılan personelimizin yaşadığı idari ve genel manadaki sıkıntılarının çözümü konusunda bilgi sahibi olmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra, onların tanışıp kaynaşmaları, birbirleri ile tecrübelerini paylaşmalarına da imkanı sunmuş oluyor. Bu gün burada alacağımız kararlar doğrultusunda, bu çalışmalarımızı önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz” dedi. Bursa Belediyeler Birliği ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın konuşmasının ardından, birliğin 2016 yılı bütçesi ile yurt içi ve yurt dışı eğitim ve teknik inceleme gezilerini içeren program görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!