Belediyeden miniklere kırtasiye yardımı

Güncelleme Tarihi:

Belediyeden miniklere kırtasiye yardımı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 11:26

Belediyeden miniklere kırtasiye yardımı

Haberin Devamı

Murat SÖZERİ/MUT(Mersin) – MERSİN’in Mut ilçe belediyesi tarafından ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde bulunan ilköğretim okullarda birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere kırtasiye ve çanta hediye edildi.
İlk dağıtım, ilçe merkezindeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda yapıldı. Sınıfları dolaşarak çocuklara içinde kırtasiye bulunan çantaları veren Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, 2018-2019 öğretim yılının başlaması nedeniyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da okula başlayan birinci sınıflara çanta ve kırtasiye hediye ettiklerini belirterek, "Belediye olarak her zaman eğitime tam destek vermekteyiz. Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi ilçemiz genelinde okuyan, yeni okula başlayan birinci sınıflara bir çanta içerisinde malzeme olmak üzere eğitim malzemeleri veriyoruz. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yeni eğitim yılında başarılar getirmesini temenni ediyorum. Bu ülkenin eğitimli ve bilinçli insanlarla daha ileriye gideceğine inandığımız için eğitim konusunda belediyenin kapısı her zaman açık. Her türlü hizmete de hazır olduğumuzu söylemek istiyorum" dedi.
İlçe merkezi ve mahallelerde bulunan toplam 35 ilköğretim okulu birinci sınıfa başlayan bin 350 öğrenciye çanta ve kırtasiye hediye edildiği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!