Bekleme salonunda insanlık dramı

Güncelleme Tarihi:

Bekleme salonunda insanlık dramı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 16:31

Başrolünde Tom Hanks’in oynadığı ve pasaportu geçersiz olduğu için havaalanında yaşamak zorunda kalan bir adamın hikayesini anlatan “The Terminal” filminin beteri, Ankara’da yaşanıyor.

Haberin Devamı

Torunlarına bakıyordu, gelinleriyle anlaşamadı. Demetevler’de bir kadın sığınma evine barınmaya başladı. Yirmi gün burada kaldıktan sonra sığınma evinde kalan kadınların tahliyesine başlandı. Kendisi de Ankara’dan, Hakkari Kadın Sığınma Evi'ne verildi. Ancak oraya gitmek istemedi.

Ankara'da eşini 20 yıl önce trafik kazasında kaybeden, 3 çocuğunun da sahip çıkmadığı 51 yaşındaki Emine Baştuğ, sonunda Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesine sığındı. Acil Bakım Servisi bekleme salonunda "Yatan hastam var" diyerek kalan Baştuğ, parası olmadığı için kalan yemeklerle karnını doyuruyor.

490 TL MAAŞI VARDI AMA…

Baştuğ, "Babamdan kalan 490 TL yetim maaşı alıyorum. Onu da oğluma verdim. Parasız pulsuz sokaklarda kalınca, acil bekleme salonuna sığındım. 10 gündür burada yaşam mücadelesi veriyorum. Burada ameliyat olan 21 yaşındaki Kübra Köse durumumu fark etti. Ara sıra beni evine götürüyor, karnımı doyuruyor, elbiselerimi yıkıyor. Bu nereye kadar devam edecek bilemiyorum" diyerek, yetkililerden yardım istedi.

Haberin Devamı

Bekleme salonunda insanlık dramı

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!