Bekir Coşkun’a üstün hizmet ödülü

Güncelleme Tarihi:

Bekir Coşkun’a üstün hizmet ödülü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2008 00:00

Türkiye Sanayici ve İşadamları Vakfı’nın (TÜSİAV) ’üstün hizmet ve başarı ödülleri’ sahiplerini buldu. Hürriyet Yazarı Bekir Coşkun da, ödüle layık görülen kişiler arasında yer aldı.

Swissotel’de düzenlenen ödül törenine, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan ile DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün, politikacılar ve iş adamları katıldı.

Çağlayan törende yaptığı konuşmada, kendisinin de 28 yıllık sanayici geçmişi bulunduğunu, bunun 12 yılında Ankara Sanayi Odası (ASO) başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek, ASO başkanlığı döneminde sanayi alanında pek çok açılımı gerçekleştirdiklerini anlattı. Zafer Çağlayan, gayretlerini sanayinin ve ihracatın geliştirilmesi, ülke ekonomisinin daha iyiye gitmesi yönünde sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Akarca da vardı

Bekir Coşkun’un yanısıra, Doğan TVAnkara Temsilcisi Memet Akarca da TÜSİAV’ın ödül listesinde yer aldı. ASO Başkanı Nurettin Özdebir, İNTES Başkanı Şükrü Koçoğlu, işadamı ve inşaat mühendisi Celal Şahin gibi isimlerle birlikte 21 kişiye üstün hizmet ve başarı ödülleri dağıtıldı.

Dost’a ödül

Ankara’da uzun yıllardır kitap kurtlarının vazgeçilmez mekanı olan ve gördüğü ilgi nedeniyle bir ’Başkent Simgesi’ haline gelen Dost Kitapevi’nin sahibi Erdal Akalın da, TÜSİAV’ın ’üstün hizmet ve başarı ödülü’ne layık görüldü. Ankara vergi sıralamasında ilk 30’a giren Dost Kitapevi, köklü geçmişi nedeniyle sadece Ankara’da değil, Ankara dışında da yaygın biçimde tanınıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!