Beğenmedim

Güncelleme Tarihi:

Beğenmedim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 1997 00:00

Hulki İLGÜN
Haberin Devamı

Yok yok, Altay'ı farklı yendik diye böbürlenip, bana cilve filan yapmaya kalkmayın. Hele Altay'ın kaçırdığı penaltı ve yüzde bin kaçan gol fırsatlarını gördükten sonra ve sapır sapır dökülen F.Bahçe defansının hatalarını izledikten sonra kimseler kusura bakmasın 10 tane de gol atıp maç kazansa ben bu Fener'i beğenmedim.

Sizlere sesleniyorum F.Bahçeli futbolcular, sağa sola bakmayın. Ben hala geçen haftaki Trabzonspor yenilgisi nedeniyle şoktayım. Yoksa bayram namazı gibi, iki salla bir bağla sistemiyle usturupyadan bir maç kazanıp, bir maç kaybedecekseniz hiç kusura bakmayın, ben bu alışverişte yokum. Hele o forvetine bir tek gollük top yuvcarlayamayan Fener orta sahasına hayretler ediyorum kardeşim.

Artık her hafta sizleri eleştirmekten bir hal oldum ki, sormayın gitsin. F.Bahçe'nin dışındaki tüm büyükler başarıdan başarıya koşarken ben Altay'dan alınan 3 kıytırık puana sevinemem. Yoo öyle yağma yok. Başta ben olmak üzere F.Bahçelerine canlarını veren milyonlarca taraftar artık bu futbolsuz galibiyetleri yemiyoruz. Bizler uzun süredir hasretini çektiğimiz F.Bahçemizin Kanaryalar gibi şakıyıp, rakiplerine futbol sahalarını dar ettiği günlerin hasretiyle yanıp tutuşuyoruz. O günlerin de ne kadar yakın olduğunu biliyorsunuz. Çok değil önümüzdeki hafta böyle bir derbiyi hep birlikte yaşayacağız. Yine kendi sahanız ve seyirciniz önünde Fatih'in çocuklarıyla cebelleşeceksiniz. Son zamanlardaki G.Saray'ın afrasını tafrasını sizlere iletmeye lüzum yok. Hacısıyla bacısıyla süper bir takım gibi görünüyorlar. Ama unutmayın ki, sizin de giydiğiniz sarı lacivertli forma, F.Bahçe armadasını taşıyor. Eee Halep ordaysa Arşın burda... Hodri meydan beyler. Altay'ı maltayı unutup, Cimbom'u yenip fiyakasını bozun da gelin o zaman konuşalım. Ayrıca neyiniz eksik söyler misiniz bana? Gözüm de seğiriyor hayırdır inşaallah.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!