Bedrettin Çakıcı, son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Bedrettin Çakıcı, son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2017 15:56

Bedrettin Çakıcı, son yolculuğuna uğurlandı

Haberin Devamı

Alper TURGUT/POSOF (Ardahan), (DHA) - ARDAHAN'ın Posof İl Genel Meclis üyesi  Bedrettin Çakıcı, son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği beyin kanaması sonucu  Erzurum'da tedavi altına alınan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ardahan'ın eski  İl Genel Meclis Başkanı, Posof İl Genel Meclis Üyesi  Bedrettin Çakıcı (51), sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Bedrettin Çakıcı için  Posof Hükümet Konağı önünde bir tören düzenlendi. Törende, özgeçmişi ve kızının ölümü ardından yazdığı mesajı okundu. Düzenlenen cenaze töreninde konuşan AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay,  "Bedrettin bey, memleketine aşkla, sevdayla dolu insandı. Değerli kardeşimizi cenabı Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ise, "Posof'a, Ardahan'a memleketine aşkla sevdayla bağlı olan yiğit bir kardeşimizdi. Allah kendisine gani gani rahmet etsin. Geride kalan ailesine sabırlar diliyorum. Bedrettin Çakıcı ile iki yıl beraber çalıştık. Ben şahidim ki, memleketi, milleti, vatanı, ezanı, dini için hayatını ortaya koymuş bir yiğit vatan evladıdır. Geç bulduk, erkan kaybettiğimiz bir kardeşimizdir. Takdir bu, gönderen nasıl göndermişse öylede alıyor. Temiz geldi, temiz gidiyor Allah ruhunu şad etsin" diye konuştu.

Ardahan Valisi İbrahim Özefe ise, "Bugün burada Bedrettin Çakıcı için son vazifemizi yerine getirmek için toplandık. Buradaki  herkes onun iyiliğine, vatanperverliğine, memleketperverliğine şahit. Allah rahmet eylesin. Yakınlarının başı sağ olsun" dedi

Posof İlçe Müftüsü Osman Güneş'ın kıldırdığı cenaze namazı ardından Bedrettin Çakıcı, Yeniköy'de köy mezarlığına defnedildi.

Cenaze namazına  Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Ardahan Valisi İbrahim Özefe, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Vali Yardımcıları, İlçe kaymakamları, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!