BBG güzeli ile evlendi

4 milyon izleyiciye ulaşarak en çok izlenen Türk filmi olma unvanını Vizontele’den alan GORA’nın yönetmeni Ömer Faruk Sorak, önceki akşam hayatını İpek Hatipoğlu ile birleştirdi.

Üçüncü BBG evinin yarışmacılarından olan, elendikten sonra GORA filminde asistanlık yapmaya başlayan Hatipoğlu ile sette tanışan Sorak’ın Çubuklu Hayal Kahvesi’nde basına kapalı olarak gerçekleşen düğününde, BKM Film yöneticileri ve gelinin BBG evinden arkadaşları da hazır bulundu. Çift, balayı için Antalya’ya gideceklerini söyledi.

Don Omar rakı sofrasında

Konser vermek üzere ülkemize gelen ‘Dale Don Dale’ şarkısının yorumcusu Don Omar, ülkesine dönmeden önce methini bir arkadaşından duyduğu rakı-kebap sofrasına oturdu. İncirli’de bulunan Saklıgöl adlı restoranda bir yandan yemek yiyip rakı içerken bir yandan gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, Türkiye’yi ve Türk insanını çok sevdiğini belirtti.

Soyunmak için forma girmeyi bekliyor

Geçtiğimiz gün çekimleri Bodrum’daki Aso Bar’da yapılan İbo Show programına konuk olan Şafak Sezer, çekim sonrası Gümbet-Grand Newport Otel’de eşi Esra Hanım ve programın diğer konuğu Ceylan’la çiğköfte yedi. Her zamanki gibi esprileriyle çevresindekileri kahkahaya boğan Sezer, spor yapmaya başladığını, vücudunu tam şekillendirince gazetelere yarı çıplak poz vereceğini söyledi.

Ailede ikinci şort vakası

Geçtiğimiz haftalarda kamuoyunu en çok meşgul eden konular arasında, Mesut Yılmaz ve Bodrum’daki bir fırın açılışında giydiği şort da vardı! ‘Şort biraz Rize işi olmuş’ diyen modacılarla Rizeli vatandaşları bile karşı karşıya getiren bu şort olayı tam unutulmaya yüz tutmuştu ki, bu kez kardeşi Turgut Yılmaz objektifimize takıldı. Ancak Türkbükü’nde çekilen bu fotoğraftan, Turgut Bey’in giyim konusunda abisinden daha dikkatli davrandığı anlaşılıyordu. Şort boyundan altına giyeceği ayakkabıya kadar her şeye dikkat etmişti.

Konser sonrası deniz sefası

Geçtiğimiz gece Bodrum Havana’da sahneye çıkan Gülşen, konserin ertesi günü ise kendisini deniz kıyısına attı. Türkbükü’ndeki Maça Kızı Otel’in iskelesinde gün boyu güneşlenen seksi popçu, yeşil renkte çiçeklerle süslü bikinisiyle ve verdiği pozlarla dikkat çekti.

Rumeli’yi inletti

Yalın, geçtiğimiz akşam Rumeli Hisarı’nda sahne aldı. ‘Ellerine Sağlık’ albümü ile dikkat çeken ve ikinci albümü ‘Küçücüğüm’ ile çıkışını sürdüren genç şarkıcı, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri izlemeye gelenler arasında Gülben Ergen ve Demet Akalın da vardı. Dialogue Organizasyon’un Hisar’da düzenlediği konserlerde bu akşam da Nev sevenleriyle buluşacak.
Yazarın Tüm Yazıları