Bayülgen’in vizöründen tiyatronun duayenleri

Okan Bayülgen’in, Türk tiyatrosunun efsane isimlerinin fotoğraflarından oluşan "Pudra-Zamanın Tozu" adlı sergisi, önceki akşam EKAV Sanat Merkezi’nde düzenlenen kokteylle açıldı.

Radyo, televizyon, tiyatro, sinema derken fotoğraf alanında da kendini geliştiren ve Türkiye’nin popüler fotoğraf sanatçıları arasına giren Okan Bayülgen, Türk tiyatrosunun usta oyuncularını fotoğraflayarak oluşturduğu "Pudra-Zamanın Tozu" adlı fotoğraf sergisini önceki akşam EKAV Sanat Merkezi’nde açtı. Sanat merkezinin sahibi İnci Aksoy’un da katkıları ile hayata geçirilen sergi, ilk gününde sanat çevrelerinin büyük ilgisini çekti.

Okan Bayülgen’in usta tiyatroculara fotoğraflarını imzalattığı açılış kokteyli, ünlü isimlerin akınına uğradı. Bayülgen’in sevgilisi Berrak Tüzünataç’ın yanı sıra Eda Taşpınar, Erol-Tilda Tezman, Güliz Onursal, Aslı Başar, Gündüz-Sevgi Gedikoğlu, Özlem ve Özben Önal kardeşler de sergiyi gezenler arasındaydı... Ünlü saat markası Maurice Lacroix’in katkıları ile gerçekleşen sergi 31 Mart tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Mevlana koleksiyonu tanıtıldı

2007’nin UNESCO tarafından tüm dünyada "Mevlana Yılı" ilan edilmesi nedeniyle, Altınbaş firması büyük düşünürün beyitlerinden ilham alınarak tasarlanan 60 parçalık özel bir koleksiyon üretti. Ritm-i Sema adı verilen koleksiyon önceki akşam Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı.


Altınbaş firmasının tamamı pırlanta ve değerli taşlarla bezeli 60 parçalık Ritm-i Sema koleksiyonu, önceki akşam ilk kez beğeniye sunuldu. Koleksiyonun Esma Sultan Yalısı’nda yapılan tanıtımında Deniz Pulaş, Ece Sükan, Sema Şimşek, Sinem Güven, Pınar Tezcan ve Yüksel Ak görev aldı. Fiyatları 5 ila 30 bin dolar arasında değişen parçalardan oluşan ve toplam değeri 1 milyon doları bulan bu çok özel koleksiyonunun tanıtım davetine ünlü isimler de büyük ilgi gösterdi.

Buket-Hayrettin Taşdelen, Feryal-Kemal Gülman, Esen-Mehmet Açılmış’ın da konuklar arasında yer aldığı gecenin sunumunu Rana Erkan yaptı. Mekan süslemesinde ise Candan Kramer ve Bettina Hakko’nun imzası vardı. Fem Güçlütürk ile Berna Sağlam’ın şirketi de davetli listesi ve organizasyon konularında Altınbaş’a destek verdi. Bir de hatırlatma yapayım; her biri sınırlı sayıda üretilen bu takılar bugünden itibaren Altınbaş mağazalarında satışa sunuluyor.
Yazarın Tüm Yazıları