Bayramlık şekerler vitrinleri süslüyor

Güncelleme Tarihi:

Bayramlık şekerler vitrinleri süslüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2016 11:11

Bayramlık şekerler vitrinleri süslüyor

Haberin Devamı



İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - RAMAZAN Bayramı'na sayılı günler kala, bayramlık şeker ve tatlılar vitrinleri süslemeye başladı.

Antalya'da alışveriş merkezleri başta olmak üzere kentin popüler pastanelerinde 5-7 Temmuz günlerinde kutlanacak Ramazan Bayramı hazırlıkları hızlandı. Şeker, draje, çikolata gibi bayramlık tatların tanıtıldığı vitrinler rengarenk görünümleriyle hem göze hem de damağa hitap ediyor. Özlem Pastanesi, vitrininde bayram şekerlerini sergilemeye başladı.

Bayrama özel değişik taksit seçenekleri sunan Özlem Pastanesi, tepsi tatlı siparişlerini yetiştirmeye çalışıyor. Şerbetli tatlıların yanı sıra, draje şeker ve çikolatalar da yoğun ilgi görüyor.

Özlem Pastanesi'nin işletmecisi Bora Okumuşoğlu, siparişlere yetişmek için imalathanenin 3 vardiyaya çıkarıldığını belirtti. Bayram tatlısı ve çikolataya ilginin yoğun olduğunu vurgulayan Okumuşoğlu, "Bayramların vazgeçilmezi arasında yer alan spesiyal çikolata 70 TL, hediyelik paket çeşitleri 30 TL ile 149 TL, madlen çikolata ise 60 TL'den satışta" dedi.

ŞERBETLİ TATLI SİPARİŞLERİ BAŞLADI

Şerbetli tatlıların kilo fiyatları ise her cebe uygun olarak belirlendi. Cevizli baklava 40 TL, sarı burma 48 TL, ev baklavası 48 TL, fıstıklı baklava 60 TL, fıstıklı şöbiyet 60 TL, kuru baklava 65 TL, fıstıklı bohça 80 TL, fıstık sarma 80 TL, fıstıklı kadayıf 50 TL, cevizli kadayıf 38 TL, dilber dudağı da 48 TL'den satılıyor. Klasik bayram şekerleri 20 TL, drajeler ise 60 ve 70 TL arasında satılıyor.

AVM'LERDE SEÇENEK ÇOK

Alışveriş merkezlerinde ise draje şekerler ve çikolatalar 12 TL ile 90 TL arasında satılıyor. Alışveriş merkezlerindeki şeker çeşitliliği ise görenleri cezbediyor. Real AVM'deki şeker standında farklı markaların ürünleri satılıyor. İsteyenler tek seçenekli isteyenler karışık olarak şekerlerden satın alıyor.

HALK PAZARLARINDA ŞEKER STANDI

Alışveriş merkezlerinin yanı sıra halk pazarlarında da şeker stantları kuruldu. Haftalık pazar alışverişi sırasında şeker almak isteyenler tercihleri değerlendiriyor.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!