Bayram yolcuları

Kurban Bayramı’nı fırsat bilen sosyetenin tanınmış isimleri, yurtdışını tercih etti. İşte İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan yansıyan kareler...

Haberin Devamı

Söylemem

Kurban Bayramını yurtdışında model sevgilisi Amelie Latournald geçirecek olan Beşiktaş’ın eski başkanı Serdar Bilgili, havaalanına sevgilisi ile el ele geldi. Bayramı nerede geçireceğini söylemeyen Bilgili sadece “görüşmek üzere” demekle yetindi.

Paris aşıkları

Cem Hakko-Ronit Gülcan çifti Paris’e gitti.

Sibirya havası

Dilek-Mehmet Birgen çifti tatil için Sibirya’ya gitti. Şu sıralar eksi 20 derecelerde seyreden hava sıcaklığının eksi 50’lere düşmeden tatil için uyumlu olduğunu belirten Mehmet Birgen, Türkiye genelinde artık yaz aylarının ağırlıklı yaşandığını, kış havasını tatmak için Sibirya’ya gittiklerini belirtti.

Dubai’ye çıkarması

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, eşi TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner ve çocukları ile Dubai’ye gitti. İki araba valizle tatile giden Cem Boyner, gezdiği ülkelerin bayraklarını yapıştırdığı valizlerine tatilde yapacağı aktiviteler için gereken tüm araçlarını koydu.

Hem iş hem tatil

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat, eşi Ayşe Polat’la bayram tatili için Paris’i seçti. Hem tatil hem iş amaçlı Paris’e gittiğini söyleyen Polat, “İş ortaklarımla Fransa’da görüşmem var. Fırsatı değerlendirip hem tatil hem de iş yapıp üç gün sonra yurda döneceğim” dedi.

Otelinde tatil

Kıbrıs Cratos Otel’in sahibi Murat Bozoğlu, eşi Tanya ve oğlu Hüseyin ile hem iş hem de tatil için Kıbrıs’a gitti.

İngiltere nostaljisi

Şevket-Hayırlı Sabancı çifti bayram tatili için Londra’yı tercih etti.

Çocuklu tatil

Robert-Etel Baler çifti, bayram tatilini fırsat bilerek Dubai’ye gittiler. Çift, çocuklarını da yanlarına aldı.

Kızlarının yanına

Necmettin ve Maria Eliyeşil çifti bayram tatillerini Hollanda’da bulunan kızları Melissa Eliyeşil’in yanında geçirmek için Hollanda’ya gitti.

Anne yok

Eşi Selin Tatlıcı ile boşanma davası devam eden Taha Tatlıcı, oğulları Ömer ve Mehmet ile tatil için yurtdışına gitti.

Aile bir arada

İşadamı Haldun Üstünel’in eşi Zeynep Üstünel, annesi ve kızları Merve-Mina Üstünel’le Paris’e gitti.

Bayram kaçamağı

Sarıyer’den sadece 12 kilometre uzaklıkta olan, 220 dönümlük bir orman arazisine kurulu Golden Beach Club, Kurban Bayramı tatilini keyfe dönüştürmek isteyenleri bekliyor. 26 ahşap bungalov ve suit odaları ile hizmet veren Golden Beach Club’da bayramda üç gece konaklayanlar, iki gece ücreti ödüyor. “Klasik otel odalarından sıkıldım” diyen tatilcilere duyurulur...

Yazarın Tüm Yazıları