Bayram Toysal "Hatayspor küme düşmeyecektir"

Güncelleme Tarihi:

Bayram Toysal Hatayspor küme düşmeyecektir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 16:42

Bayram Toysal "Hatayspor küme düşmeyecektir"

Haberin Devamı

Hamza EZER/ANTAKYA (DHA)SPOR-Toto 2. Lig beyaz grupta mücadele veren Hatayspor'un teknik direktörü Bayram Toysal ile önümüzdeki sezon sportif direktörlüğe getirilmesi beklenen Gökhan Zan ile birlikte Hatayspor tesislerinde yaptığı basın toplantısında "Zor bir süreçten geçiyoruz. Ama Hatayspor'u küme düşürmeyeceğiz" dedi

Kendi sahalarında son oynadıkları İstanbulspor maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını vurgulayan Toysal "Bu maça çok ciddi bir şekilde hazırlandık. Ama kazanamadık. Aslında İstanbulspor gibi güçlü bir takımdan 1 puan almak Hatayspor için bir avantajdır. Kalan 3 maçımızdan en iyi sonuçları alarak bu ligde kalmak istiyoruz. Futbolcularımız ve bizler bu bilinçteyiz. Önümüzdek sezon sportif direktör olması beklenen Gökhan Zan'ın bize katılarak moral vermesinden sevinçliyiz. Elele vererek Hatayspor'u layık olduğu yere getirmeyi hedefliyoruz. Biz Hatayspor'un başarısı için hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyoruz" şeklinde konuştu.

Toysal, bordo beyazlı takımda Ercan, Eren,Mesut ve Mithat'ın sakatlıklarının bulunduğunu sözlerine ekledi.

Bu arada önümüzdeki sezon sportif direktörlüğe getirilmesi beklenenGalatasaray'ın eski milli futbolcusu Gökhan Zan ise şunları söyledi "Futbola başladığım Hatay'da yeniden bulunmaktan gururluyum. Hatayspor'un iyi bir yere gelmesi için bende elimden geleni yapmak amacındayım. Bu inançlı teknik kadroyla birlikte Hatay Valisi, Hatay Büyükşehir Belediye başkanının destekleriyle hizmet vermeye çalışacağız. Öncelikle Hatayspor'a bulaşan virüsleri yok etmeyi düşünüyoruz. Hatayspor'un bu virüslerden mutlaka kurtulması lazım. Hep birlikte Hatayspor'u yeniden ayağa kaldıralım. Ben Hatayspor'a olan vefa borcumu ödemek için buradayım."

DHA(AP) 12.4.2016 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!