Bayram öncesi kimsesizlere ve yaşlılara asker şefkati

Güncelleme Tarihi:

Bayram öncesi kimsesizlere ve yaşlılara asker şefkati
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2016 18:44

Bayram öncesi kimsesizlere ve yaşlılara asker şefkati

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Ramazan Bayramı arifesinde 11. Motorlu Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli bir grup asker, protokol üyeleriyle birlikte çocuk yuvası, huzurevi ve şehitliği ziyaret etti. Askerler, çocuklarla ve yaşlılarla ilgilendi, onlara asker şefkatini gösterdi.

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11. Motorlu Komando Tugay Komutanlığı'ndan bir manga asker birlikte Ramazan Bayramı arifesinde ilk olarak çocuk yuvasını ziyaret etti. Protokol üyeleri çocuklara hediyeler verip severken, çocuklar ise askerlere büyük ilgi gösterdi. Askerler keplerini çocuklara taktı, birlikte asker selamı verip, zaman geçirdi. İkinci ziyaret huzurevine yapıldı. Burada da askerler ve protokol üyeleri yaşlıların elini öptü, hediyeler verdi, bayramlarını kutladı.

Son ziyaret ise şehitliğe yapıldı. Şehitler için dua okundu. Başta Vali Altıparmak üzere diğer protokol üyeleri şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!