Bayraklı'da renkli konser

Güncelleme Tarihi:

Bayraklıda renkli konser
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 12:11

Bayraklı'da renkli konser

Haberin Devamı

BAYRAKLI Belediyesi Türk Sanat Müziği ve Çok Sesli koroları unutulmaz bir konsere imza attı. Konserde, solistlerden Tuğçe Çağlar'a erkek arkadaşı tarafından evlenme teklifi edildi. Koro şefi Dr. Halil Altınköprü'nün doğum günü, sahnede pasta kesilerek kutlandı.

Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ve Çok Sesli Korosu, Tepekule Kongre Merkezi'nde bahar konseri verdi. Konsere Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

EVLİLİK TEKLİFİ SÜRPRİZİ

Konserde ilk olarak Türk Sanat Müziği Korosu sahne aldı. Bayati şarkılarla başlayan konser Hicaz şarkılarla devam etti. “Haber vermez gönül virane kaldı" adlı hicaz şarkıyı seslendiren solist Tuğçe Çağlar şarkının sonunda bir sürprizle karşılaştı. Erkek arkadaşı Aykut Gültaş sahneye çıkarak Çağlar'a evlilik teklifi yaptı. Sürpriz karşısında oldukça heyecanlanan solist Tuğçe Çağlar teklife “evet" diyerek karşılık verdi.

SAHNEDE PASTA KESİLDİ, TANGO YAPILDI

Konser daha sonra birbirinden güzel şarkılarla devam etti. 42 yaşına giren Koro şefi Dr. Halil Altınköprü'ye çalışma arkadaşları pastalı sürpriz yaptı. Altınköprü, doğum günü pastası Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile kesti. Ege Üniversitesi (EÜ) Devlet Türk Musikisi Konservatuarını üçüncülükle kazanan Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu kursiyeri Bahar Kökçüoğlu (29) ise ilk kez Bayraklı Korosunda sahne aldı. “Mazi kalbimde yaradır" isimli nihavend şarkıyı seslendiren Kökçüoğlu dinleyicilerden büyük alkış aldı. Bu şarkıya, tango yapan çift eşlik etti.

ÇOCUKLARIN SÜRPRİZİ SALONDAKİLERİ COŞTURDU

Konserin ikinci bölümünde Bayraklı Belediyesi Çok Sesli Korosu sahne aldı. “Kuş sesleri", “Türkü potpori", “Sevdikçe seni ömrüm artar", “Çay elinden öteye" ve “Sen gidince ah neler oldu" isimli şarkılara Şef Yardımcısı Dr. Çağrıhan Erkan piyanosuyla eşlik etti. "Çay elinden öteye" adlı Karadeniz türküsüne Bayraklı Belediyesi Folklor Eğitim Merkezi'nin folklorcuları da eşlik etti. Konserde her iki koro üyeleri Vatan marşını seslendirdi. Bu sırada sahneye Doğançay Semt Merkezi ritim grubu öğrencileri çıktı. Salonda bulunan davetlilerin de ellerindeki ay yıldızlı Türk Bayrakları ile marşa eşlik etmesiyle coşku en üst seviyeye çıktı. Konserin sonunda ise 10. Yıl Marşı hep bir ağızdan söylendi. Bu sırada salonda dev Türk Bayrağı ve Atatürk posteri açıldı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!