Bayern Münih 7'de 7 yaptı

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih 7de 7 yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2012 19:23

Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesilga) 7 maçta aldığı 7 galibiyetle Bundesliga tarihinin sezona en iyi başlama rekorunu elde eden Bayern, evinde 1899 Hoffenheim'i 2-0 mağlup etti.

Bayern Münih, 71 bin kişinin tıka basa doldurduğu Allianz Arena'da 3 bin 330 nüfuslu köy takımı Hoffenheim'ı Fransız yıldızı Franck Ribery'in 19 ve 47. dakikalarda kaydettiği gollerle 2-0 mağlup etti.

Bayern'de Hollandalı yıldız Robben sakatlığı nedeniyle kadroda yer almazken, Hoffenheim'de Eren Derdiyok maçın 60. dakikasında oyuna dahil oldu. Bayern Münih'de Emre Can'da forma şansı bulamadı.

SCHALKE-WOLFSBURG: 3-0

Schalke, sahası Veltins Arena'da ağırladığı Wolfsburg'u 3-0'lık skorla mağlup etti. 63 bin kişinin izlediği karşılaşmada Schalke'ye üç puan getiren golleri Farfan (33. dk), Afellay (46. dk) ve Neustadter (58. dk) attı. Daha önce Schalke’yi çalıştıran Teknik direktör Felix Magath'ın Wolfsburg'u ise bu yenilgi ile ligde düşme hattına indi.

FREIBURG-NÜRNBERG: 3-0

Ligin alt sıralarında yer alan iki ekibin mücadelesinde ise ev sahibi Freiburg sevindi. Freiburg evinde Nünnberg'i 3-0 yendi. Konuk Nürnberg karşısında Freiburg'un gollerini 36. dakikada Makiadi, 90+2'inci dakikada penaltıdan Caligiuri ile 90+3'üncü dakikada Terrazzino kaydetti. Freiburg bu galibiyetle ligde rahat bir nefes aldı.

FÜRTH-HAMBURG: 0-1

Hamburg deplasmanda Greuther Fürth'ü tek golle mağlup ederek son haftalardaki çıkışını sürdürdü. Bundesliga'ya bu sezon ilk kez yükselen ligin yeni ekibi Greuther Fürth karşısında Hamburg'u zafere taşıyan tek gol 17. dakikadaki Heung Min Son'dan geldi. Ev sahibi takımda Türk milli futbolcu Sercan Sararer ilk 11'de sahaya çıkarken vasat bir oyun gösterince 60 dakikada değiştirildi. Hamburg'ta ise milli futbolcumuz da Tolgay Arslan 90 dakika görev yaptı.

MAİNZ-DÜSSELDORF: 1-0

Sezonun ilk 6 haftasında yenilmemesiyle sürpriz takım olan Fortuna Düsseldorf, Mainz deplasmanından eli boş döndü: 1-0. Mainz'ın Düsseldorf'a mağlubiyet acısı tattırdığı karşılaşmada golü 85. dakikada Noveski attı. Düsseldorf'ta Fink 78. dakikada maçtaki ikinci sarı kartını görerek kırmızı kart aldı. Mainz'ın genç yıldızı Yunus Mallı, 46. dakikada oyuna girerek takımın galibiyetinde önemli rol oynadı.

AUGSBURG-WERDER BREMEN: 3-1

FC Augsburg, sahasında Werder Bremen'i 3-1 mağlup etti. Bremen'de ise milli futbolcu Mehmet Ekici 18 kişilik maç kadrosunda yer alamadı. 2. dakikada Augsburg'lu Werner topu kafayla filelere yolladı. Bremen bu gole 19. dakikada Belçikalı golcüsü De Bruyne ile karşılık verdi: 1-1. 32. dakikada Stephan Hain şık bir şutla skoru 2-1 yaptı. Maçın skorunu ise Baier'in frikik golü belirledi: 3-1. Augsburg, puanını 5'e yükseltirken Bremen ise 7 puanda kaldı.

PAZAR GÜNÜ 3 MAÇ

Bundesliga'nın 7. haftası Mönchengladbach-Eintracht Frankfurt, Stuttgart-Leverkusen ve Hannover-Dortmund maçlarıyla tamamlanacak. Fenebahçe'ye 4-2 yenilen Mönchengladbach'ta antrenör Favre için Frankfurt maçı çok önemli. Frankfurt, zirve idiasını sürdürmek peşinde. Serdar Taşçı ve Tunay Torunlu Stuttgart evinde Ömer Topraklı Bayer Leverkusen'i konuk edecek. Borussia Dortmund ise deplasmanda Hannover karşısında üç puan peşinde koşacak.

PUAN DURUMU

Bayern Münih 7de 7 yaptı
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!