Batmanlı Öğrencilere Meslek Seçimi Anlatıldı

Güncelleme Tarihi:

Batmanlı Öğrencilere Meslek Seçimi Anlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2015 12:09

ULUSLARARASI KIBRIS ÜNİVERSİTESİ (UKÜ) GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGE TEMSİLCİSİ, EĞİTİM UZMANI VE İÇ MİMAR ADALET YILDIRIM, BATMANLI ÖĞRENCİLERE İÇ MİMARLIK MESLEĞİNİ VE UKÜ’YÜ ANLATTI. BATMANLI ÖĞRENCİLER, YILDIRIM’IN SEMİNERİNE BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Güneydoğu Anadolu Bölgesi temsilcisi, eğitim uzmanı ve iç mimar Adalet Yıldırım, Batmanlı öğrencilere iç mimarlık mesleğini ve UKÜ’yü anlattı. Batmanlı öğrenciler, Yıldırım’ın seminerine büyük ilgi gösterdi.
Fen Bilimleri Okulları ve Dershaneleri’nin geleneksel hale getirdiği ’Kariyer ve üniversite tanıtım günleri’, Batman Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Öğrenci, veli ve öğretmenlerin büyük ilgi gösterdiği etkinliklerde, katılımcılar UKÜ standına yoğun ilgi gösterdi. UKÜ Güneydoğu Anadolu Bölgesi temsilcisi, eğitim uzmanı ve iç mimar Adalet Yıldırım, Fen Bilimleri Okulları ve Dershaneleri’nin geleneksel hale getirdiği etkinliğin her yıl daha fazla ilgi gördüğünü söyledi. Yıllardır etkinliğe katıldıklarını anlatan Yıldırım, "UKÜ olarak hem öğrencilerden, hem velilerden, hem de öğretmenlerden büyük ilgi görüyoruz. Bu ilgi ve alaka bizleri son derece mutlu ediyor. Batman’dan üniversitemize her geçen gün ilginin arttığını görmek, bizleri son derece mutlu ediyor. Bu etkinlik sayesinde öğrencilerle bire bir görüşme imkanı buluyoruz. Öğrencileri, üniversitemiz konusunda yüz yüze görüşerek aydınlatma imkanı buluyoruz. Etkinliği düzenleyen Fen Bilimleri Okulları ve Dershanesi sahibi Muzaffer Sözer ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.
Yıldırım, etkinlik kapsamında öğrenci, veli ve öğretmenlere “İç mimarlık mesleği ve tarihi süreci” hakkında bir seminer de verdi. Seminer sonunda Fen Bilimleri Okulları ve Dershanesi adına katkılarından dolayı Yıldırım’a plaket takdim edildi.
Öğrenciler, Yıldırım’la bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!