Batman ile Denizli'den kardeşlik köprüsü

Güncelleme Tarihi:

Batman ile Denizliden kardeşlik köprüsü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2017 15:24

Batman ile Denizli'den kardeşlik köprüsü

Haberin Devamı

GEÇEN yıl Batman Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Ertuğ Şevket Aksoy, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret ederek yatırım ve projeler hakkında bilgi aldı.

AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ekibiyle birlikte geçen yıl Batman Belediyesi'ne kayyum atanmasının ardından kardeş şehir Batman'a giderek Ertuğ Şevket Aksoy'a destek vermiş, yardıma her zaman hazır olduklarını dile getirmişti. Batman Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Ertuğ Şevket Aksoy ve ekibi, Başkan Zolan'a iadei ziyarette bulundu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Batman'dan gelen heyete Çamlık Mesireliği, Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, Sevgi Eli ve Evde Bakım Koordinasyon Merkezi'ni gezdirip yapılan yatırımları ve hayata geçirilen projeleri tanıttı.

Göreve geldikten sonra Batman'da yaptıkları çalışmaları anlatan Batman Belediye Başkan Vekili Aksoy, "Uzun zamandır Denizli'ye gelmeyi istiyorduk. Bugüne kadar belediyemize verdiğiniz moral ve destekleriniz için teşekkür ederiz" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin kardeş şehir Batman'a maddi ve manevi destek verdiğini kaydeden Aksoy, "Hem ziyaret edelim hem de sizlere teşekkür edelim istedik. Denizli'de hakikaten çok önemli çalışmalar yapılmış. Memnuniyet ve hayretle izledim. Çok güzel şeyler yapılmış. İnşallah bunlar bizim için yeni bir motivasyon vesilesi olacak" diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, "Kardeş şehrimizi burada görmek bizleri çok mutlu etti" dedi.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!