Başpehlivandan teşekkür ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Başpehlivandan teşekkür ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2018 14:38

Başpehlivandan teşekkür ziyaretleri

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) - 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı kazanan Orhan Okulu, Antalya'da protokol ziyaretlerini sürdürüyor. Okullu son olarak il emniyet müdürü ile başsavcıyı ziyaret etti.

Kırkpınar güreşlerinin altın kemer sahibi Antalyalı Başpehlivan Orhan Okulu, ilk ziyaretini antrenörü Kemal Yılmaz ve Türkiye Güreş Federasyonu Yürütme Kurulu üyesi Muammer Ak ile birlikte İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan'a yaptı. Müdür Ulucan'ın makamında gerçekleştirilen ziyarette, Antalya'nın ata sporu olan yağlı pehlivan güreşlerindeki başarısı konuşuldu. Müdür Ulucan, başpehlivana plaket takdim etti.

Başpehlivan Orhan Okulu ikinci ziyaretini öğleden sonra, HSK kararnamesi ile görev yeri değişen Başsavcı Ramazan Solmaz'a yaptı. Solmaz ziyarette Antalya'nın güreş sporundaki başarısına dikkati çekti. Tüm pehlivanların kendileri için önemli olduğunu söyleyen Başsavcı Solmaz, “Orhan Okulu'yu evinde de ziyaret etmiştim. Umarım bu başarıları daim olur. Devletimiz hem grekoromen, hem yağlı pehlivan güreşlerini destekliyor. Bu destek ve alınan başarılar yeni yeteneklerin yetişmesine olanak sağlamaktadır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!