Basketbolun şovmenleri geliyor

Güncelleme Tarihi:

Basketbolun şovmenleri geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 14:16

Basketbolu komedi ve şov ile birleştiren, dünyanın en eğlenceli basketbol takımı Harlem Globetrotters, Pozitif Live deneyimiyle 90. yılında Türkiye’ye geliyor.

Haberin Devamı

Her yaştan izleyiciyi heyecanlandıran Harlem Globetrotters; Big Easy Lofton, Ant Atkinson, Hi- Lite Bruton TNT Maddox, Ace Jackson, Thunder Law, Bull Bullard, Sweet J Ekworomadu ve Cheese Chisholm gibi takımın yıldız oyuncularıyla, National Geographic Kids medya sponsorluğunda 27 Mart tarihinde Ankara Arena’da sevenleriyle buluşacak. Aile boyu eğlence sunan basketbol şovu Harlem Globetrotters’ın biletleri internet üzerinden satışa çıktı. Biletler, 12 yaş altı çocuklar için yüzde 35 indirimli. Kategori biletlerine ek olarak “Magic Pass” biletleri alan izleyiciler şov öncesinde sahada oyuncularla tanışabilecek, fotoğraf çektirip imza alabilecek. Etkinlik başına yalnızca 300 kişiyle sınırlı bu özel deneyimde Harlem takımı ile atış yapılarak özel teknikler de öğrenilebilecek. 

Haberin Devamı

TAKIM 1926’DA KURULDU

Abe Saperstein tarafından Chicago, Illinois’de 1926 yılında kurulan Harlem Globertrotters daha önce NBA’de oynamış ve dünyanın çeşitli yerlerinde gösteri maçlarına çıkan oyuncuları bir araya getiriyor. Harlem Globertrotters’ın hareketleri bir ya da daha fazla basket topunun mükemmel kontrolüne, dengeye ve paslara dayanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!