Basketbolda Euro Stars söleni

Güncelleme Tarihi:

Basketbolda Euro Stars söleni
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 1999 00:00

Haberin Devamı

EuroStars'ın 4'üncüsü bugün Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılıyor. Türkiye'den Efes Pilsenli İbrahim Kutluay ile Tofaş'ın ABD'lisi David Rivers da Doğu Karması'nda forma giyecek.

ABD Profesyonel Basketbol Ligi'ndeki (NBA) All-Star organizasyonunun Avrupa'daki benzeri kabul edilen EuroStars'ın 4'üncüsü bugün yapılıyor. Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleştirilecek şölene Türkiye'den Efes Pilsen'de forma giyen İbrahim Kutluay ile Tofaş'ın ABD'lisi David Rivers da katılacak. Olimpiyat Salonu'nda saat 17.30'de başlayacak şölende oynanacak Doğu ve Batı Karmaları maçında İbrahim ve Rivers Doğu Karması'nda forma giyecek. İbrahim ayrıca maçın devre arasında yapılacak 3 sayı yarışmasına da katılacak. Basketboldaki bu büyük şöleni CINE5 naklen yayınlayacak.

İlki 1996 yılında İstanbul'da düzenlenen Euro Stars'a, 1997 yılında Tel Aviv, 1998 yılında da Berlin evsahipliği yaptı. Bugüne dekyapılan 3 maçı da Doğu takımı kazandı.

BEARD GELEMEDİ

Batı Karması'nda yer alan Beard, İspanya Ligi'ndeki maç nedeniyle şölen katılamıyor. Sakatlıkları nedeniyle Myers, Radja, Rebraca ve Rigaudeau da maçta forma giyecekler. Rigaudeau'nun yerine üç sayı yarışmasına da Edney katılacak. Esat YILMAER

DOĞU KARMASI

O.Katash (Panathinaikos)

D.Tarlaç (Olympiakos)

İ.Kutluay (E.Pilsen)

V.Karassev (CSKA M.)

I.Kudelin (CSKA M.)

A.Bowie (AEK)

D.Bodiroga (Panathinaikos)

G.Zidek (Z.Kaunas)

Z.Rebraca (Panthinaikos)

A.Kirilenko (CSKA M.)

D.Radja (KK Zadar)

D.Rivers (TOFAŞ)

batı KARMASI

M.Miliç (O.Ljubljana)

T.Edney (B.Treviso)

J.Bilba (ASVEL)

G.Fucka (PAF Bologna)

N.Ekonomou (K.Bologna)

S.Vrankoviç (PAF Bologna)

C.Myers (PAF Bologna)

A.Meneghin (Varese)

A.Karnisovas (PAF Bologna)

A.Rigaudeau (K.Bologna)

A.Abbio (K.Bologna)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!