Başkent'ten

Güncelleme Tarihi:

Başkentten
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2006 00:00

Engelliye akülü araç

PURSAKLAR Belediyesi, tekerlekli araca ihtiyacı olan bir vatandaş için Avrupa’dan engelli aracı getirtti. Oğlu için yeni aracı teslim alan baba, "Eve mahkum olmaktan kurtardıkları için ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi. Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ’Vatandaşlarımızın problemlerinin çözümüne katkıda bulunmaktan mutluyuz" dedi.

Çöpler artık poşete

NÜFUS yoğunluğunun oldukça yüksek olduğu bölgelerden birisi olan Mamak'ta, Çevre ve Temizlik Müdürlüğü günde 500 ton çöp topluyor. Belediye Başkanı Gazi Şahin, temizlik ve çöp konusunda bir problem yaşanmaması için büyük gayret sarf ettiklerini ifade ederek "Temizlik araçlarımız sayesinde, sokaklarımızın kirli kalmaması için her gün ekiplerimiz çalışıyor" dedi.

8 bin çicek dikildi

KİŞİ başına düşen yeşil alan miktarında AB standartlarına sahip olan Sincan’da, belediye peyzaj çalışmalarını sürdürüyor. Bahar mevsiminde, çiçek, bitki ve fidan dikimleri yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan kış öncesinde de, belediye serasında yetiştirdiği 8 bin adet süs lahanası ve hercai menekşesi dikimine başladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!