Başkent’e antrenör dayanmıyor

Güncelleme Tarihi:

Başkent’e antrenör dayanmıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2015 01:38

Futbol kulüpleri, teknik adam öğütmede birbiri ile yarış halinde.

Haberin Devamı

Sezon başından bu yana büyük bir kıyımın yaşandığı Ankara’da, Gölbaşıspor Teknik Direktörü Adnan Erkan’ın ardından, Hacettepe’nin başında bulunan Osman Nuri Işılar’ın da görevine son verildi.

Futbol Liglerinde 11 takımla temsil edilen Ankara’da teknik adam kıyımı son hızla sürüyor. Bu zincirin son halkaları, Gölbaşıspor Teknik Direktörü Adnan Erkan ile Hacettepe Teknik patronu Osman Nuri Işılar oldu. Bu alanda rekor ise üçüncü ligden amatör kümeye düşmesi geride kalan hafta kesinleşen Şekerspor’da.
Süper Lig temsilcisi Gençlerbirliği, sezon öncesinde Kemal Özdeş ile anlaşırken, sezona Mustafa Kaplan ile başladı. İkinci hafta sonunda Kaplan ile yolları ayrılırken, takımın başına İrfan Buz getirildi. Buz, 20. haftadaki Eskişehirspor maçından sonra gönderilirken, yerine Mesut Bakkal geldi.
PTT Birinci Lig temsilcisi Osmanlıspor, sezona Osman Özköylü ile girdi. 15. haftada takımın başına Yılmaz Vural getirilirken, iki hafta süren Vural döneminin ardından, antrenör bayrağı Uğur Tütüneker’e verildi.
Ankaragücü’nün sezon başındaki Teknik Direktörü Muammer Özdemir’di. 8. haftada takım Mustafa Kaplan’a emanet edilirken, ilk yarı bitiminde Kaplan ile yollar ayrıldı. Yönetim, takımı Aykan Atik’e teslim etti.

Haberin Devamı

DEĞİŞMEYEN İKİ İSİM VAR

Ligin son haftalarına girilirken, antrenör değiştirmeyen iki takım var. İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Keçiörengücü, Ahmet Yavuz, Üçüncü lig Birinci Grupta şampiyonluk kovalayan Ankara Demirspor ise Serdar Bozkurt ile yoluna devam ediyor.
Diğer takımlardaki değişiklikler ise şöyle:
Hacettepe: Erkin Şimşir, Mehmet Ali Karaca, Osman Nuri Işılar
Gölbaşıspor: Sedat Özbağ, Adnan Erkan, Ümit Geçmen
Bugsaş: Tayfun Türkmen, Nihat Balan
Şekerspor: Vedat Taşdemir, Orhan Kapucu, Ayhan Kale, Can Vanlı, Semih Tokatlı, M.Kenan Öztürk.
Etimesgut Belediye: Mete Işık, Yılmaz Bal, Şenol Yılmaz, Taner Öcal.
Adliyespor: Sadullah Acele, Serkan Uyar (genel menejer)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!