Başkanlar 'hayır' dedi

Güncelleme Tarihi:

Başkanlar hayır dedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2017 11:49

CUMHURİYET Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı'nda, belediye başkanlarının katılımıyla referandum gündemli toplantı yapıldı. Toplantı sonrası açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Hayır diyoruz" dedi.

Haberin Devamı

CHP İzmir İl Başkanlığı'nda, belediye başkanlarının katılımıyla anayasa değişikliği referandumu gündemli toplantı düzenlendi. Toplantı, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven'in başkanlığında yapılırken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte 16 ilçe belediye başkanı katıldı. Toplantıda Çiğli ve Bayındır belediye başkanlarını vekilleri temsil etti.


Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu "Hayır diyoruz. Hayır kampanyasına yoğun bir şekilde katılacağım" dedi. Kocaoğlu şunları söyledi:


"Referandumda hayır diyoruz. Hayır kampanyasına yoğun bir şekilde katılacağımı ifade etmek istiyorum. Devletin güçlenmesi için, terörün bitmesi için, ekonomimizin düzelmesi için, dış politikada istikrar ve komşularımız ile olan ilişkilerimizin normalleşmesi için, demokrasi, barış, adalet ve cumhuriyetin devamı için çalışacağım."

Haberin Devamı


GÜVEN: İZMİR'DEN HAYIR'LI REKOR ÇIKARACAĞIZ
Toplantının oldukça verimli geçtiğini ifade eden CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven,
"Belediye başkanlarımızla bir araya gelerek, ülkemizin geleceği için dönüm noktası olarak gördüğümüz referandumda yürüteceğimiz hayır kampanyasını konuştuk. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu olmak üzere, tüm ilçe belediye başkanlarımız, kampanyada sahada olacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler. Referandumda parti için değil, memleketimiz için, cumhuriyet ve birliğimiz için, canla başla çalışarak İzmir'de rekor bir oyla 'Hayır' çıkmasını sağlayacağımıza inancım tam. Destekleri için tüm belediye başkanlarıma çok teşekkür ederim" dedi.


 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!