Başkan Zolan'dan Babadağlıları sevindiren projeler

Güncelleme Tarihi:

Başkan Zolandan Babadağlıları sevindiren projeler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2018 13:28

Başkan Zolan'dan Babadağlıları sevindiren projeler

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babadağ'ı ziyaret ederek, vatandaşlara ilçede yapacakları meydan, pazaryeri ve düğün salonu projeleri hakkında bilgi verdi.

Babadağ ilçesini ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK partili Osman Zolan, ilçede yapacakları projeleri anlattı. Başkan Zolan'a; Babadağ Belediye Başkanı AK Partili Salim Demirezen, AK Parti Babadağ İlçe Başkanı Suat Kaçmaz ve beraberindekiler eşlik etti. Denizli Büyükşehir Belediyesinin yapacağı ve ilçeye farklı bir nefes getirecek Babadağ Meydanı Projesini inceleyen Zolan, daha sonra AK Parti Babadağ İlçe Başkanlığını da ziyaret etti. Bugüne kadar Babadağ'da birçok güzellikler ortaya koyduklarını kaydeden Zolan, "Öncelikle Babadağ ilçe meydanını düzenli hale getirip güzel bir alan yapacağız. Bu meydanımızın Babadağ'a yakışır bir hale gelmesini istiyoruz. Projesi bitti. Bugün sahayı inceledik ve projede hemfikir olduk. İlçemize yakışır bir meydan yapacağız" dedi.

Babadağ Belediyesi'nin arka tarafında bulunan alanda pazaryeri çalışmaları olduğunu da ileten Zolan, "Pazaryerine de en kısa zamanda başlayacağız. Babadağ'ımızın o ihtiyacını da gidereceğiz. Bir de düğün salonu ile ilgili bir çalışmamız var. Eski mezbahanın olduğu bölgede planladığımız projemizde son noktaya geldik. Ona da başlayacağız. 2018 Babadağ'ımızın yılı olacak. Babadağ kendi içinde birçok kişiyi yetiştirmiş, çalışkan insanlarımızın olduğu bir yer" diye konuştu.

8 bin metrekare toplam alana sahip Babadağ Meydan düzenlemesi, belediye önü ve alt kısmı şeklinde planlandı. İçerisinde pergole ve oturma alanları, süs havuzu, çocuk oyun alanı, anıt kaidesi ve bitkisel düzenleme alanları bulunacak Babadağ Meydanı, vatandaşların daha kaliteli zaman geçirebileceği modern bir alan olarak tasarlandı.

Türkay ARKADAŞ / BABADAĞ (Denizli), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!