Başkan Zolan, Serinhisar'daki yatırımları inceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Zolan, Serinhisardaki yatırımları inceledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2018 16:54

Başkan Zolan, Serinhisar'daki yatırımları inceledi

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesinde kurumunun yaptırdığı projeleri yerinde inceleyip, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Zolan, "Serinhisar'ımız alt ve üst yapısıyla, parklarıyla, meydanıyla, gençlik ve kültür merkeziyle çok daha güzel olacak" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK partili Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin devam eden projelerini incelemek üzere Serinhisar ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Serinhisar'ın Yatağan Mahallesi'nde süren meydan düzenlemesi ve üst yapı çalışmalarını inceleyen Zolan, burada bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Yerel seçimler öncesi verilen sözlerin teker teker tutulduğunu ifade eden Zolan, "Kimi zaman tozla geldik, kimi zaman çamurla. Bugün ise sıcak asfaltla sizlerleyiz. Sizlerin sabrı ve güveniyle verdiğimiz sözleri tutmaktan dolayı mutluyuz. Yatağan mahallemiz örnek konuma gelecek, parmakla gösterilecek demiştik. Altyapı çalışmalarımızı sonlardık, üst yapı çalışmalarımız da hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi.

Kefe Yaylası'nın da fiziki imkanlarının yenilendiğine dikkati çeken Zolan, "Bu yaz, Kefe Yaylası'nda misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. Denizli'nin ilk yaylası Kefe'yi Yatağan'a, Serinhisar'a yakışır şekilde yeniledik. Hayallerimizi, hedeflerimizi bir bir gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Şimdi de yapımı devam eden projelerimizle Yatağan'a başka bir güzellik katacağız" diye konuştu.

Başkan Zolan, daha sonra Serinhisar'da yapımı devam eden Gençlik ve Kültür Merkezi inşaatında incelemede bulundu. Zolan, "Serinhisar ilçemizde öncelikle Gençlik ve Kültür Merkezi'nin projesini tamamlayıp, inşaatına başladık. Hızlı bir şekilde yapımı devam eden inşaatın tamamlanmasıyla beraber, gerek yeni iş yerlerinin açılması gerekse burada gençlerimize, hanım kardeşlerimize birçok atölye ve kurs açarak yeni bir mekan hazırlamış olacağız. Gençlerimiz, hanım kardeşlerimizin spor yapacağı, spor salonlarıyla birlikte arzu ederlerse, nişan düğün gibi organizasyonların da yapılabileceği 2 ayrı salonda Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezimizde yer alacak. Tesisimiz Serinhisar'da yaşayan herkesin ihtiyacını giderecek" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!