Başkan Zolan Cumhurbaşkanı'na Denizli'yi anlattı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Zolan Cumhurbaşkanına Denizliyi anlattı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2016 13:07

Başkan Zolan Cumhurbaşkanı'na Denizli'yi anlattı

Haberin Devamı

AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Denizli'ye yapılan yatırımları ve projeleri anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Başkan Zolan, yaklaşık 1 saat süren görüşmede, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği yatırımlar ve hayata geçirilecek projeler hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bilgilendirdi. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede projeleri tek tek inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Zolan'ı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Zolan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Denizli'de hayata geçirdikleri yatırımları ve projelerini anlattıklarını, kendisinin her zaman Denizli'nin arkasında olduğunu söylediğini belirterek, "Denizli'mizin her zaman arkasında olan, konu ne zaman Denizli olsa tüm imkanları seferber eden Cumhurbaşkanımıza güven ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bizlere olağanüstü destek veren Cumhurbaşkanımız, Denizli'mizle ilgili projelerimizle yakından ilgilendi; her zaman yanımızda olduğunu söyledi. Denizli'de bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz hizmet destanlarına olağanüstü destek veren Cumhurbaşkanımız, bundan sonra da Denizli'mize sahip çıkmaya devam edecekler. Kendilerine şahsım ve tüm Denizli'miz adına şükranlarımı sunuyorum. Biz de gece gündüz çalışarak kendilerinin bu güvenini boşa çıkarmayacağız" dedi.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!