Başkan Yazgı, Zeytin Dalı gazisini ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yazgı, Zeytin Dalı gazisini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2018 12:44

Başkan Yazgı, Zeytin Dalı gazisini ziyaret etti

Haberin Devamı

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY,(DHA) – AKSARAY Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Zeytin Dalı Harekatı'nda sağ kulağından yaralanan Uzman Çavuş Emre Özcan’ı baba ocağında ziyaret etti.
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Normal şartlarda çok kısa sürede bitmesi gereken bu operasyonda hain terör örgütlerinin sivilleri kalkan yapması nedeni ile kahraman ordumuz büyük bir titizlikle ilerliyor. Sivillerin zarar görmemesi için büyük riskler alarak yollarına devam ediyorlar. Milletimizin hayır duaları daima sizlerledir. Sizin gibi kahramanlarımız sayesinde birlik ve beraberliğimiz asla zarar görmeyecek ve her zaman korunacaktır. Gösterdiğiniz bu kararlılık karşısında hiç kimse direnemez. Vatan için canını ortaya koyan, vatanın huzuru, güvenliği ve istikbali için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan aziz şehitlerimizin ve siz gazilerimizin ailelerinin gururuna ortak oluyor, kederlerini de canı gönülden paylaşıyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Piyade Komando Uzman Çavuş Emre Özcan, Türk askerinin sınırda büyük bir kararlılıkla operasyonları sürdürdüğünü belirtip, tek isteğinin en kısa sürede iyileşerek görevinin başına yeniden dönmek olduğunu söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!