Başkan Yazgı’dan Başkan Koçak’a Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yazgı’dan Başkan Koçak’a Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2015 15:54

AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI HALUK ŞAHİN YAZGI, BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ İLE BİRLİKTE ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NA YENİDEN SEÇİLEN EMİN KOÇAK’I VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye meclis üyeleri ile birlikte Ziraat Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Emin Koçak’ı ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Bugün iadeye ziyaret amaçlı Emin Koçak ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik. Sizlerde biliyorsunuz ki dün Bakan Yardımcımız da buradaydı. Çok verimli toplantılar yapıldı. Hem belediyemizde, hem de başkanımızın burada tarım ve hayvancılıkla ilgili olarak aktarmış olduğu bilgiler bizler için ve Aksaray için inşallah iyi sonuçlarla neticelendirileceğine inanıyoruz. Bugünde başkanımızı hem ziyaret, hem de tekrar hayırlı olsun demek için buradayız. Yeni bir seçimden geçtiler ve tekrar güveni tazelediler. Kendileri göreve geldiği andan itibaren odada büyük bir değişim, büyük bir dönüşüm yaşadığını gördük. Daha böyle kurumsal anlama gelip çalışmaları da yoğun bir şekilde devam ediyor. Her zaman ziraatçının, her zaman çiftçilerin yanında olduğunu belirten açıklamaları ile de o vatandaşlarımıza da destek ve yardımcıları oluyorlar. Bizde belediye olarak odalarımız, sivil toplum örgütlerimiz ile her zaman diyaloğumuz en iyi şekilde, en üst düzeyde. Hedefimiz zaten belli, Aksaray’ı en iyi yere getirebilmek, marka şehir yapabilmek, bölgenin parlayan yıldızı olması için çalışmak. Dün ikincisini düzenlediğimiz fuar alanının açılışı ile birlikte güzel bir başlangıç oldu. İnşallah Pazar gününe kadar sürecek olan bu çalışma ile de çevreden gelecek birçok hemşerilerimiz, birçok ilden gelecek yatırımcı, çiftçiler olsun güzel bir vakit geçirebileceğine ve iyi alışverişlerin olacağına inanıyoruz. Ben tekrar kendilerine hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise, “Başkanım ve ekibine teşekkür ediyorum. Başkanımız Yazgı’yı ilçe başkanlığından beridir tanırız. O dönemlerde de beraber çalışmalar yaptık. Beraber istişareler yaptık. Çalışkan, genç, dinamik bir ekip var belediyemizde. Allah başkanımıza başkanlığı nasip etti. Parlayan yıldız geçmişinden belli olur. Geçmişte de başkanımız bir yıldız gibiydi. Geçtiğimiz yıl birincisini düzenlediğimiz tarım fuarında başkanımız yeni seçilmişti. 3 günlük bir programdı ve biz Pazar gününü de ekleyelim dedik. Başkanımız mazbatasını aldığı gün kendisine uzatmak istediğimiz söyledik ve hiç itiraz etmeden uzatmıştı. Tabi bu dönemde de ayın 16’sına uzattık. Başkanımız oradaki pazarcı esnaflarının da gönüllerini alarak hizmete devam ediyor. Ben başkanıma bize yakınlığından, tarım ve hayvancılığa yakın olduğundan dolayı teşekkür ediyorum. Geçmişte istişare içinde çalıştık, bundan sonra da Allah izin verirse Aksaray’ımız için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Ne zaman başımız sıkışsa, ciddi bir şey olduğunda başkanımız her zaman yanımızda. Bir telefon kadar yakın kendisi. Bildiğim kadarı ile 138 projesi vardı başkanımızın. Bunun yaklaşık yüzde 40’ını yaptığını görüyorum. İnşallah kalanı da bu yıl içinde bitireceğine inanıyorum. Başkanımız işe girdiği zaman hızlı ve kaliteli giriyor. Çevreye de zarar vermeden Aksaray’ımıza layık olduğu gibi hizmet ediyorlar” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!