Başkan Yaşar'dan TRT'ye Çamlıca modeli ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yaşardan TRTye Çamlıca modeli ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2012 16:55

Haberin Devamı

YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’i ziyaret ederek Şentepe’de bulunan vericilerin kaldırılma çalışmalarını anlattı.
Yapılan görüşmede, TRT’ye ait vericilerin durumu ve bu alanın rekreasyon alanı yapılmasına yönelik yapılan çalışmalar masaya yatırıldı. Yaşar, Şentepe Bölgesi’nde bulunan televizyon vericileri için yapılan çalışmaları bölgede anlatmak ve bölgeyi gezdirmek için Şahin’i belediyeye davet etti.

Başkan Yaşardan TRTye Çamlıca modeli ziyareti

Geçmişten bugüne Yenimahalle’nin en büyük kentsel sorunu Yenimahalle Belediyesi tarafından çözülüyor. Uzun zamandır çözülmesi beklenen mania hattı probleminin çözülmesinin ardından bölgede bulunan 160 gecekondu sahibi ile de anlaşan Yenimahalle Belediyesi, yıkımların tamamını gerçekleştirdi. Bölgede 40 bin metrekarelik alanın sahibi olan belediye, çamlıca modelini uygulamaya hazırlanıyor.
Bölgenin seyir terası haline gelmesi adına son hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunun altını çizen Yaşar, “Ankara’nın yüzde 90’lık kısmının görülebildiği manzaraya sahip olan bölgede spor kompleksleri, parklar, yürüyüş parkurları, kafeler ve yöresel pazarlar olacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!