Başkan Vekili Nuran Başkütük, Birim Müdürlerinin Yeni Yılını Kutladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Vekili Nuran Başkütük, Birim Müdürlerinin Yeni Yılını Kutladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2016 12:39

BAŞKAN VEKİLİ NURAN BAŞKÜTÜK, MALKARA BELEDİYESİ BİRİM MÜDÜRLERİNE YILBAŞI HEDİYELERİ TAKDİM ETTİ.

Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük, yeni yıl öncesi Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz ve İsmail Akkaya ile birlikte birim müdürlerinin yeni yılını kutladı.
Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, “2015 yılı imalattan ve üretimden çok planlamanın daha ağır bastığı bir yıldı. Planlama neticesinde de 2016 yılında ürünler çıkmış olacak. Önemli olan yaşadığımız yerde kurumsal aidiyetle birlikte hepimizin keyifle çalışması bizim önceliğimiz olan bir konuydu. Herkes yaptığı işi sevsin ve en azından sevecek bir ortamı biz oluşturalım diye bir hedefimiz vardı. 2016 yılında ümit ediyorum ki 2015 yılından daha güzel, daha verimli ve ortaya ürünlerin bolca çıktığı bir yıl olur. Hepinize aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte mutlu, sağlıklı, başarılı, huzurlu bir yıl diliyorum. İnşallah bir sonraki yıl, bir önceki yıldan daha verimli olacaktır. Başarmaya devam edeceğiz, herkese iyi yıllar” dedi.
Başkan Vekili Nuran Başkütük de “2016 yılının ülkemize sağlık, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Hepinizin yeni yılını kutluyorum” diyerek başkan yardımcılarının ve birim müdürlerinin yeni yılını kutladı.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Vekili Nuran Başkütük, Malkara Belediyesi’nin yeni yıl hediyelerini başkan yardımcılarına ve birim müdürlerine takdim etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!