Başkan Üzülmez, Kartepe’nin Doktorlarını Kutladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Üzülmez, Kartepe’nin Doktorlarını Kutladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2015 13:51

14 MART TIP BAYRAMI NEDENİYLE İLÇE AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ’Nİ ZİYARET EDEN KARTEPE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN ÜZÜLMEZ, HAFTA SONU DA İLÇEDE GÖREV YAPAN HEKİMLERİ EKOKÖY’DEKİ KAHVALTILI PROGRAMDA AĞIRLADI.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçe Aile Sağlığı Merkezleri’ni ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu da ilçede görev yapan hekimleri Ekoköy’deki kahvaltılı programda ağırladı.
14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kartepe’de görev yapan hekimleri bu anlamlı günlerinde unutmadıklarını gösteren ve onların yanında oldukları mesajlarını veren Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta içi ilçedeki Aile Sağlık Merkezleri’nde görev yapan hekimleri ziyaret etti. Hafta sonu da Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde Ketenciler Ekolojik Köy’de düzenlenen kahvaltılı toplantıda sağlık çalışanları ile bir araya gelen Üzülmez, tüm doktorların gününü kutlayarak ilçe halkı adına hekimlere teşekkür etti. Programda Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Harun Arslan ile birlikte konukları ile yakından ilgilenip sohbet eden Başkan Üzülmez’e yardımcısı Murat Sabri Çakır ile danışmanı Levent Atalı da eşlik etti.
Kartepe’de sağlık alanında özverili çalışmalarda bulunan tüm doktorlara ilçe halkı adına teşekkür eden Başkan Üzülmez, “Kartepe’de birlikte yaşadığımız ve görev yaptığımız meslek gruplarından biri olan sizlerle böylesi bir ortamda bulunmak ayrı bir güzellik. Tamamen doğal ürünlerin yer aldığı, sağlıklı yaşam köyü Ketenciler’i yakından görme imkanı bulan siz doktorlarımızın ilçemizin sahip olduğu diğer değerleri de yakından tanıması ve görmesini de dilerim. İyi günde de kötü günde de sizi yanımızda görmek bizi mutlu ediyor. Hükümetimizin sağlık politikalarındaki iyileştirmeleri ile daha iyi koşullarda hizmet veren ve hizmet alan Yeni Türkiye’ye hep birlikte ilerliyoruz” dedi.
Etkinliğe katılan doktorlar Başkan Üzülmez’e bu jesti için teşekkür ederken, her zaman yanlarında görmekten memnun olduklarını ifade ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!