Başkan Uysal'dan kardeşlik vurgusu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uysaldan kardeşlik vurgusu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 11:51

Başkan Uysal'dan kardeşlik vurgusu

Haberin Devamı



ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Aşuremizi de lokmamızı da, orucumuzu da hepsini hep beraber, birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde yaşayabilmek çok değerlidir. İşte biz Muratpaşa'da bunu başardık" diye konuştu.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muharrem orucu dolayasıyla Zeytinköy bölgesinde düzenlenen oruç açma lokmasına katıldı. Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Sarı, Mustafa Çetin ve Cem Kotan'la birlikte Yeşildere Mahalle Muhtarı Kemal Genbeş'in eşlik ettiği Başkan Uysal, Muratpaşa'da iyi günde ve kötü günde, milli ve dini bayramlarda, matem günlerinde beraber olmayı çok önemsediklerini söyledi. Başkan Uysal, şöyle konuştu:

“Bütün insanların eşitliği içerisinde bütün bu özel günlerimizi yaşayabilmeyi çok önemsiyoruz. 19 Mayıs'ı, 30 Ağustos'u da, 29 Ekimi de, Kurban Bayramı'nı da Ramazan Bayramı'nı da, Ramazan ayımızı da Muharrem ayımızı da, aşuremizi de lokmamızı da, orucumuzu da hepsini hep beraber, birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde yaşayabilmek çok değerli bir şey. Çocuklarımıza bırakabileceğimiz en değerli hazine bu kardeşliktir, bu paylaşma duygusudur. Mateminiz kabul olsun, Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, dayanışmamızı hiç bozmasın. İnsanlık yolunda hizmetiniz kabul olsun."

FOTOĞRALI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!