Başkan Uysal pilav gününde

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uysal pilav gününde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2018 14:50

Başkan Uysal pilav gününde

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa'da tek işverenini toplum olduğunu belirterek, “İşveren Muratpaşalı komşularımız, biz de onların çalışanlarıyız" dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesinde Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) tarafından düzenlenen pilav gününe katıldı.

CHP Antalya milletvekilleri Mustafa Akaydın ve Niyazi Nefi Kara'nın da yer aldığı etkinliğe Muratpaşa Belediyesi'nin bu yıl 3'üncüsünü düzenlendiği Antalya Edebiyat Günleri için Antalya'da bulunan edebiyatçılar da katıldı.

Antalya Edebiyat Günleri'nde bu yıl onur ödülü alan edebiyatçılar Adnan Özyalçıner, Ahmet Telli, İnci Aral'ın da katıldığı pilav gününde Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı ve şair Ferruh Tunç da bir şiirini okudu.

Başkan Ümit Uysal, yaptığı konuşmada Muratpaşa'da işverenin toplum olduğunu söyledi. "İşveren Muratpaşalı komşularımız ve biz de onların çalışanlarıyız" diyen Başkan Uysal, bu yapı içinde Muratpaşa Belediyesi'nde emek dengesini de korumaya azami şekilde dikkat ettiklerini söyledi.

Ancak akıllı ve robot sistemlerle gelen sanayi 4.0 sürecinin milyarca işsiz ve yoksul insan ortaya çıkaracağı uyarısında bulunan Başkan Uysal, “Sendikaların, aydınların ve siyasetle uğraşanların bu sürecin üzerine büyük bir titizlikle eğilmesi gerekiyor. İşsizlik dalgası Avrupa'da faşist partileri iktidara taşıyor. 1 Mayıs öncesi bunun altını çizmek istedim. Hepimizin 1 Mayıs'ı kutlu olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!