Başkan Uğurlu asker uğurladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uğurlu asker uğurladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 15:36

Başkan Uğurlu asker uğurladı

Haberin Devamı

İZMİR'in Kemalpaşa ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Arif Uğurlu, kendisine mesaj atarak davet eden Rıdvan Gündüz'ün asker uğurlama merasimine katılıp, moral verdi, 'hayırlı tezkereler' dileğinde bulundu.

Kemalpaşa ilçe merkezine 24 kilometre mesafedeki kırsal Halilbeyli mahallesinde yaşayan Rıdvan Gündüz, bir süre önce, AK Partili Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'ya cep telefonundan mesaj atarak askere gideceğini ve uğurlamada ailesiyle birlikte kendisini de görmek istediğini bildirip, davette bulundu. Gündüz'ün bu isteğini kırmayan Başkan Uğurlu, mesai arkadaşlarıyla birlikte Halilbeyli mahallesine giderek asker uğurlamasına katıldı. Başkan Uğurlu, Gündüz'e moral verip, 'hayırlı tezkere' dileğinde bulundu. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Başkan Uğurlu, köylülerle de bir süre sohbet etti.

Vatan savunmasının kutsal bir görev olduğunu dile getiren Başkan Uğurlu, "Her yıl binlerce gencimiz, büyük bir heyecan ve coşkuyla vatanımızı korumak ve savunmak için askere gidiyor. Ailelerimiz de evlatlarının böylesi önemli bir vazifeyi yerine getireceği için onlarla gurur duyuyor ve bunu paylaşmak için yakınlarıyla bir araya geliyor. Biz de, bize ulaşan genç kardeşimizin bu heyecanına ortak olmak ve onu yolcu etmek için buraya geldik. Kendisine şimdiden hayırlı tezkereler diliyoruz. Aziz milletimizi ve vatan toprağımızı koruyan kahramanlarımıza, Allah'tan güç ve sabır vermesini diliyoruz" dedi.

KEMALPAŞA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!