Başkan Tütüncü yatırımları inceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tütüncü yatırımları inceledi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2016 13:28

Başkan Tütüncü yatırımları inceledi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapımı devam eden belediye sağlık merkezi ve belediye arşiv binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye gezisinde Başkan Yardımcıları Sebahat Adanır, Mustafa Özsoy ve Ramazan Alanay eşlik etti. Tütüncü, inceleme sırasında yüklenici firma yetkililerinden, sağlık merkezinin inşasında gelinen son durum ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Tütüncü, sağlık merkezinin ardından yapımı tamamlanan ve açılış için hazır hale gelen belediyenin yeni arşiv binasını gezdi.

Belediye sağlık merkezini, bu yılın sonunda hizmete açmayı planladıklarını aktaran Tütüncü, "Sağlık İşleri Müdürlüğü, Talasemi Tanı Merkezi, laboratuar hizmetleri, evde bakım gibi çalışmalarını, sağlık merkezi binamızda tek çatı altında toplayacağız. Yeni sağlık merkezimizde, belediye olarak koruyucu hekimliğe de önem vereceğiz. Merkezde, halkımızın sağlık konularında bilgilenmesi için eğitici seminerler de gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

ARŞİV BİNASI

Başkan Hakan Tütüncü, hizmet binasının yanına, personel otopark alanının altına inşa ettikleri arşiv binasının açılışını, kısa süre sonra yapacaklarını belirterek, "Yeni arşivimiz, belediyemizin 35-40 yılık arşiv ihtiyacını karşılayacak. Arşiv binasını, personel otoparkının olduğu alana yaptık. Binanın eksi katı arşiv olarak kullanılacak ve sıfırın üzerindeki kısmı ise personel otoparkı olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!