Başkan Tütüncü veli toplantısı yaptı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tütüncü veli toplantısı yaptı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2016 11:33

Başkan Tütüncü veli toplantısı yaptı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Adnan Menderes Etüt Merkezi'nde eğitim alan öğrencilerin velileriyle toplantı yaparak, başarı için yapılması gerekenleri anlattı.

Adnan Menderes Etüt Merkezi'ndeki toplantıda konuşan Başkan Hakan Tütüncü, merkezdeki öğrencilerin başarılı olması için çaba gösterdiklerini belirtti. Hafta sonları kendilerinin de tatil günü olduğunu ifade Başkan Tütüncü, "Toplantıya belediye bürokratları, başkan yardımcılarıyla geldik. Bu çocuklara ne kadar değer verdiğimizin kanıtıdır. Zaman zaman etüt merkezlerinde hizmet verdiğimiz değerli öğrencilerimizin, kıymetli velileriyle bir araya geliyoruz. Bu toplantıları devam ettireceğiz. Amacımız sizinle biraz daha yakınlaşmak, çocuklarımızın sorunlarını belirlemek, sizlerin taleplerini dinlemek" dedi.

'VELİLERİN HASSASİYETİ ÇOK ÖNEMLİ'

Eğitimde okulun, öğrencinin ve öğretmenin önemli unsurlar olduğunu belirten Başkan Tütüncü, ama bunlar kadar diğer önemli unsurun da anne ile baba ve çocuğun yaşadığı yuva olduğunu hatırlattı. Bu unsuru velilerin hiçbir zaman aklından çıkartmaması gerektiğini belirten Tütüncü, "Eğer bir çocuk evin kapısından girdiğinden itibaren, acaba ben bu evden nasıl kaçabilirim diyorsa, mutsuz bir aile içindeyse, başarılı olması beklenemez" dedi.

'EL ELE VERMELİYİZ'

Kepez'in eğitim seviyesini arttırmayı hedefleyen belediyenin öğrenci velileriyle el ele, gönül gönüle vererek çalışacağını belirten Tütüncü, "Kaliteli ders programlarıyla, nitelikli öğretmenlerle buluşturarak, öğrencilerimize iyi bir gelecek hazırlamaya çalışıyoruz. Ama sizler de çocuğunuzun geleceği için tüm hassasiyeti göstermelisiniz" diye konuştu.

Başkan Tütüncü, toplantının sonunda velileri isteklerini dinledi, notlar aldı.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!