Başkan Şenol’dan sağlık personeline kutlama

Güncelleme Tarihi:

Başkan Şenol’dan sağlık personeline kutlama
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2018 15:06

GAZİEMİR Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü'ndeki çalışanlarla bir araya gelip, onlarla birlikte pasta keserek 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Haberin Devamı

 

Başkan Şenol, 14 Mart Tıp Bayramı’nda, Gaziemir Belediyesi'nin 45 kişilik sağlık ekibiyle bir araya geldi. Sağlık sektöründe görev yapmanın zorluğuna değinen Başkan Şenol, "Sağlık sektöründe çalışan doktorlarımız, hemşirelerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanları çok zor koşullar altında görev yapıyor. Kimi zaman şiddete maruz kalıyor, kimi zaman da hakarete uğruyor. 1 doktora 572 hasta düşüyor. Sadece son 3 yılda 431 sağlık emekçisi iş yoğunluğundan intihar etmiş. Buna rağmen yılmadan sabırla vatandaşa hizmet sunuyorlar. Özveriyle, emekle, azimle vatandaşa hizmet vermek için yürüttüğünüz bu görevde her şeyin en iyisine layıksınız. Bu zor koşullar altında görev yapan sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum" dedi. Sağlık çalışanlarıyla pasta kesen Başkan Şenol, sağlık temasının işleneceği bir park yapacağının da söyledi.

Haberin Devamı

Başkan Halil İbrahim Şenol, görevleri arasında yer almamasına rağmen "Doğumdan önce, ölümden sonra" sloganıyla vatandaşa sağlık hizmeti verdiklerini söyledi. Hayata geçirdikleri Hoşgeldin Bebek, Evde Hasta Bakımı, Diyetisyen Hizmeti, Psikolojik Destek ve Danışmanlık Hizmeti, Fizik Tedavi Hizmeti, Hasta Nakil Ambulansı, cenaze ve taziye hizmeti gibi projelerin örnek olduğunu belirten Başkan Şenol, "Bu hizmetlerimizi inşaatı devam eden Sağlık Köyü projemiz ile daha da arttıracağız, sağlık üssü kuracağız" diye konuştu.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!