Başkan seferde

Güncelleme Tarihi:

Başkan seferde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2004 01:33

G.Saray Başkanı, ‘2 aydan bu yana yaptığımız çalışmaların karşılığını alıp G.Sarayımız’ın ihtiyacı olan futbolcuları getireceğiz. Ne zaman başarılı olduğuma karar verip transferleri bitirirsem, o zaman döneceğim. Dönüşüm muhteşem olacak’ dedi.

GALATASARAY yöneticileri, uzun süren transfer sessizliğni bozmak için yurt dışına dağıldı. Önceki gün İspanya’ya giden Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen’den sonra, dün de Başkan Özhan Canaydın Fransa’ya uçtu. Monaco’da tüm transferleri sonuçlandıracağını belirten Canaydın, gündemdeki isimler hakkındaki gelişmelere açıklık getirdi.

Canaydın, ortağı Haim Fresco’nun Fransız Lamouchi ile iki kez görüştüğünü söylerken, ‘Bu futbolcu ile hiçbir problem yok. Kendisi ile her konuda anlaştık. Kulübü Inter ile de Kallon ve Lamouchi için görüşüp bu iki futbolcuyu da transfer edeceğiz. Bol müjdeli haberlerle döneceğim’ dedi. Çok heyecanlı olduğunu belirten Canaydın, şöyle devam etti:

‘İki aydan bu yana yaptığımız çalışmaların karşılığını alıp, Galatasarayımız’ın ihtiyacı olan futbolcuları getireceğiz. Oyuncularla değil, menajerlerle görüşüp imza aşamasına gelen transferleri bitirmeye gidiyorum. Ne zaman başarılı olduğuma karar verip transferleri bitirirsem, o zaman döneceğim. İşimi yarım bırakmayacağım. Dönüşüm muhteşem olacak. Tüm Galatasaraylıları havalara uçuracak transferler yapacağız. İşlerimizi bitirdiğimizde herkes bizi alkışlayacak.’

Hagi de Monaco’ya gidecek

Monaco’ya Teknik Direktör Gheorghe Hagi’yi de çağırıp son kararları vereceğine değinen Canaydın, Conceiçao’nun transferinde hiçbir pürüz kalmadığını da söylerken, Arjantinli Gallardo ile ise, istediği para yüzünden görüşmelerin tıkandığını belirtti. Canaydın, ‘Zaten bu futbolcunun alternatifi var. Conceiçao’yu alırsak, ona ihtiyacımız kalmaz’ diye konuştu.

Conceiaço ve Kallon tamam

Bu arada Fatih Gökşen’in, İspanya’da görüştüğü Conceiçao ile yıllık 1 milyon 600 bin dolara anlaştığı bildirildi. Gökşen, Brezilyalı futbolcunun yanı sıra Kallon’un menajeriyle de para konusunda anlaşma sağladı. Dün Monaco’ya geçen Gökşen, burada BaşkanÖzhan Canaydın ve Teknik Direktör Gheorghe Hagi ile buluşacak. Üçlü, burada Lamouchi ve Van Buyten’in menajerleriyle görüşecek.

İşte G.Saray’ın gözdeleri

FLAVİO CONCEİÇAO

UYRUĞU:
Brezilya

DOĞUM TARİHİ: 12.06.1974

MEVKİİ: Orta Saha

BOYU: 1.78 m

KİLOSU: 75 kg

OYNADIĞI TAKIMLAR: Palmeiras, Deportivo, Real Madrid, Borussia Dortmund

SABRİ LAMOUCHİ

UYRUĞU:
Fransa

DOĞUM TARİHİ: 11.9.1971

MEVKİİ: Orta Saha

KİLOSU: 73 kg

OYNADIĞI TAKIMLAR: Ales, Auxerre, Monaco, Parma, Inter

DANİEL VAN BUYTEN

UYRUĞU:
Belçika

DOĞUM TARİHİ: 07.02.1978

MEVKİİ: Defans

BOYU: 1.96 m KİLOSU: 87 kg

OYNADIĞI TAKIMLAR: Charleroi, Standart Liege, Marsilya, Manchester City
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!