Başkan Sarı ve yönetimi güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sarı ve yönetimi güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 10:17

Başkan Sarı ve yönetimi güven tazeledi

Haberin Devamı

MERSİN Erdemli-Silifke taşıyıcılar kooperatifi (MESKOP) olağan genel kurulunu yaptı. Başkan Veysel Sarı ve yönetimi tüm üyelerin oylarıyla güven tazeledi.
4 yılda bir genel kurul yapan MESKOP, Şoförler ve Otomobilciler Odası toplantı salonunda seçime gitti. Başkan Veysel Sarı’nın kongreyi açan konuşmasından sonra divanı oluşturuldu ve kongre divan başkanlığına oy birliği ile İbrahim Çetinkaya getirildi.
Faaliyet ve hesap ve denetim raporlarının okunup ibra edilmesinden sonra seçimlere geçildi. Kongreye katılan üyelerden gelen talep üzerine yönetimde her hangi bir değişikliğe gidilmemesi istendi. Yapılan oylama sonunda Veysel Sarı başkanlığında oluşan yönetime Halit Şimşek, Harun Sarı, Hanifi Cihan, Mustafa Darıcı, Eyüp Duran, Mustafa Demirbaş, Özcan Özer, Osman Barutçu tekrar yönetim kurulu üyeliklerine seçildi. Denetim kurulu üyeliklerine ise oy birliği ile Erhan Kaya, Sedat Sezer ve Hasan Uyar getirildi.
Mesleğin çok incelik ve hassasiyet isteyen bir iş olduğunu ifade eden Sarı, ''Tüm çalışanlarımızın hedef kitlemiz olan yolcularımıza karşı olabildiğince kibar ve insani duygularla yaklaşmanızı diliyor ve bekliyorum. Bir süredir, yolcularla olan diyaloglarınız tüm araçlarımıza taktığımız kameralar aracılığı ile an be an görülmektedir. MESKOP olarak kural dışı davranışlarda bulunanların bizinle ilişiği derhal kesilecektir. Bunun yanı sıra tüm araçlarımızın yönetmeliklere uygun hale getirilmesi için üyelerimizle olan iyi ilişkilerimizde  artarak sürecektir'' dedi.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!