Başkan Pamuk’tan, şehit ailelerine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Pamuk’tan, şehit ailelerine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2018 11:21

Başkan Pamuk’tan, şehit ailelerine ziyaret

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN’de Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve Emniyet birimlerinin, bölücü terör örgütüyle mücadelesi sırasında yaşanan çatışmalarda yaşamlarını yitiren şehitlerin ailelerini evlerinde ziyaret etti.
Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sarak ve Akdeniz İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Abdullah Kalaycıoğlu'nun da eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Pamuk, ilk olarak 2007 yılında Siirt’te çıkan çatışmada Şehit olan 2 kız çocuğu babası Jandarma Astsubay Üstçavuş Mustafa Kömürcü’nün eşi Serap Kömürcü’yü evinde ziyaret etti.
Ardından 2016 yılında Şırnak Silopi’de roketli saldırıda şehit düşen polis memuru Fırat Palamut’un annesi Hülya Açıkbaş ve 1992 yılında Erzurum Palandöken’de şehit olan Jandarma Er Hüseyin Çelik’in annesi Sakine Çelik’i (76) evlerinde ziyaret eden Başkan Muhittin Pamuk, Şehit aileleriyle sohbet ederek, Türk bayrağı hediye etti. Şehit aileleri de kendilerine karşı duyarlılığı ve ziyareti nedeniyle Başkan Pamuk’a teşekkür ettiler ve duygulandıklarını dile getirdi.
Başkan Pamuk, şehit ailelerinin hem sorunlarının dinlemek hem de yaklaşan Kurban Bayramlarını kutlamak için ziyaret ettiklerini söyledi.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!