Başkan Pamuk, Ağrı gazisini mutlu gününde yalnız bırakmadı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Pamuk, Ağrı gazisini mutlu gününde yalnız bırakmadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2018 11:48

Başkan Pamuk, Ağrı gazisini mutlu gününde yalnız bırakmadı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Ağrı’nın Tendürek Dağı kırsalında geçen yıl terör örgütüne yönelik Jandarma Özel Harekat Timi’nin gerçekleştirdiği operasyon sırasında yaralanıp gazi olan Uzman Çavuş Sedat Şahin’in, gerçekleşen düğün törenine katılarak çiftin sevinç ve mutluluğunu paylaştı.
Toroslar İlçesine bağlı Portakal Mahallesi’nde bulunan düğün salonunda gerçekleşen düğüne, Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk’un yanı sıra, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, gelin ve damadın ailesi ve yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.
Başkan Pamuk, aynı zamanda Puğkaracadağ Mahallesi Muhtarı Ahmet Güzle’nin de yeğeni olan gazi Sedat Şahin’in düğününde halay çekti, çiftin sevinç ve mutluluğuna ortak oldu.
Ağrı gazisi Şahin, eşi ve çiftin yakınları da en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayıp sevinç ve heyecanlarını paylaşan Başkan Pamuk'a teşekkür etti.
Duygusal anların yaşandığı düğünün takı töreni sırasında da genç çifte hediyelerini veren Başkan Pamuk, Şahin ve eşini tebrik etti, ömür boyu mutluluk ve sağlık dileklerinde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!