Başkan Özakcan, Mezunlar Derneğini Ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Özakcan, Mezunlar Derneğini Ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2015 09:40

BAŞKAN ÖZAKCAN, MEZUNLAR DERNEĞİNİ AĞIRLADI

Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği (ASDALMED), Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakçan’ı makamında ziyaret etti.
Yapılan ziyarete Dernek Başkanı Anıl Pektaş, Başkan Yardımcısı Özen Gündüz, Sekreter Üye Ebru Yıldız, Sayman Üye İlhan Adıyaman, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haktan Işılak ile üyeler Özdemirhan Serçin, Gamze Ersoy Kaynar, Özge Küçük Şenyıldız ve Necip Oğuz katıldı.
“MEZUNLAR HATIRA ORMANI” İÇİN KOLLARI SIVADILAR
Yapılan ziyarette dernek ile bilgiler veren Başkan Anıl Pektaş; “Derneğimiz kurulmasının üzerinden 8 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen önemli faaliyetlerde bulunduk. Meslek tanıtım günleri, 1.Mezunlar buluşması, hayatını kaybeden arkadaşlarımız için lokma dökümü ve çay sohbetleri gibi etkinliklerle mezunlarımızı bir araya getirdik. En önemli projemiz olan yardıma muhtaç okulumuz öğrencilerine Eğitim Destek Projemizi gerçekleştirdik. Şimdiye kadar yaptığımız organizasyonlarda hep mezunlarımızın desteğini aldık. Üyelerle yapmış olduğumuz istişare sonucunda “Mezunlar Hatıra Ormanı” oluşturmak için kolları sıvadık. Bu proje için ihtiyaç duyduğumuz belediyeniz sınırları içinde bir alan tahsis ederseniz eğer bizlere, biz de o alana ağaçlandırma yapıp ve ilerde mezunlarımızın aileleri ile gelip piknik yapabileceği bir alana çevirmek istiyoruz. Eğer bu projemizi gerçekleştirdiğimizde ne kadar doğasever bir topluluk olduğumuzu da gösterip örnek olmak istiyoruz” dedi.
Yapılan ziyaretten dolayı ve Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği’nin kısa sürede gerçekleştirdiği çalışmaları duyduktan sonra çok memnun olduğunu belirten Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakçan da; “Sizler ilimizin eğitim ve başarı açısından en önemli okullarından mezun olmuş değerli bireylersiniz. Ziyaretiniz beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Uyguladığınız projeler ve düşünmüş olduğunuz projelerin hepsi çok anlamlı sorumluluklardır. Mezunlar Hatıra Ormanı noktasında yılbaşından sonra sorumluluk alanlarımız içerisinde sizler için uygun bir arayış içerisine girelim. Belediyemiz olarak elimizden geldiği kadar bu sosyal sorumluk projelerini destekliyoruz. Sizin gibi yenilikçi, çevreye duyarlı, eğitimli arkadaşlarımız sayesinde şehir kültürü gelişecek ve değerlenecektir” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!