Başkan Kılınç, Halka Aşure Dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kılınç, Halka Aşure Dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2015 15:12

BAŞKAN KILINÇ AŞURE DAĞITTI

Aydın’ın Köşk İlçesi’nde aşure ayı etkinlikleri kapsamında vatandaşlar aşureye doydu. Beleidye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Aşure Ayı etkinlikleri kapsamında pişirilen kazanlarca aşureyi kendi elleri ile Cumhuriyet Meydan’ında vatandaşlara dağıttı.
Her yıl Muharrem Ayı’nda gelenek haline gelen etkinlik kapsamında aşure dağıtan Köşk Belediye Başkanı Rıfay Kadri Kılınç Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir ay olduğunu söyleyerek, “Bugün burada dağıttığımız aşurenin kardeşlik ve birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
‘GELENEKLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ’
Aşurenin geleneklerimizde önemli bir yer tuttuğuna dikkat çeken Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “Aşure hepimizin ortak değeri. Biz de bu geleneği yaşatarak vatandaşlarımıza aşure dağıtıyoruz” diye konuştu. Muharrem ayı vesilesiyle toplumsal barışın ve kardeşliğin sağlam temellere oturması dileğinde de bulunan Başkan Kılınç, “Aşure günü nedeniyle bir arada bulunduğumuz tüm vatandaşlarımızın Muharrem ayını en içten dileklerimle kutluyorum’’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!