Başkan Karaosmanoğlu: "Her Zaman Emekçinin Yanındayız"

Güncelleme Tarihi:

Başkan Karaosmanoğlu: Her Zaman Emekçinin Yanındayız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2015 11:18

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM KARAOSMANOĞLU KARTEPE UZUNTARLA'DA ÜRETİMİNİ SÜRDÜREN MONDİ TİRE KUTSAN İZMİT KUTU FABRİKASI'NI ZİYARET ETTİ.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Uzuntarla’da üretimini sürdüren Mondi Tire Kutsan İzmit Kutu Fabrikası’nı ziyaret etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Uzuntarla’da üretim gerçekleştiren Mondi Tire Kutsan İzmit Kutu Fabrikası’nı ziyaret etti. Başkan Danışmanı Gültekin Görüm’ün de eşlik ettiği ziyarette Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Her zaman emekçimizin yanındayız. Bununla birlikte yatırım yaparak ülkemizde istihdam sağlayan üreticileri de destekliyoruz. Kalkınmış ve gelişmiş bir Türkiye, insanımızın üretim yeteneği ile yükselecektir” dedi.
Mondi Tire Kutsan İzmit Kutu Fabrikası Genel Müdürü Ömer Eğilmez ve İnsan Kaynakları Gökhan Bilgisu tarafından, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na fabrikanın üretimi hakkında bilgi verildi. Yabancı sermayenin ilimizdeki yatırımlarından olan Mondi Tire Kutsan, hem dış hem de iç piyasaya farklı markaların sattıkları ürünlerin kutularını yapıyor. Yaklaşık 250 çalışanın vardiyalı sistemle üretim gerçekleştirdiği fabrikada Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, öğlen yemeğini de işçilerle yedi. Çalışanlara tabldot sırasına giren ve yemekte keyifli sohbetler gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, emekçilere çalışmalarında başarılar ve sağlıklı günler diledi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ülke olarak kalkınmanın yerelden başlayacağını çok iyi bildiklerini de ifade ederek, buna en büyük katkıyı üretim noktasında gerçekleşecek yeni atılımların vereceğini söyledi. AR-GE ile katma değeri yüksek ürünlerin üretilmesinin önemine de değinen Başkan Karaosmanoğlu, “Yatırımcımız ve toplumun her bir bireyi emeğin kutsallığına saygı göstermelidir. Karşılıklı hoşgörü ve sahiplenme duygusu inanın ortaya çok daha başarılı işlerin çıkmasına neden olacaktır” hatırlatmasını yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!